prije 16 godina

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Galerija

Donald i Melania Trump vjenčali su se 22. siječnja na Floridi, a na luksuzno vjenčanje potrošili su više od milijun dolara. Među uzvanicima

bili su ugledni glazbenici, ali i političari. Prisjetili smo se detalja njihova velikog dana.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Bivši američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania slave ovih dana 16. godišnjicu braka, a na vjenčanje su 2005. godine potrošili više od milijun dolara.

Donald je onda treći put uplovio u bračnu luku, nakon što mu nije uspjela ljubav s Ivanom, a ni TV zvijezdom Marlom Maples. Činilo se onda kako uspješni poduzetnik zaista želi proslaviti svoj veliki dan u punom svjetlu.

Slovensku manekenku Melaniju Knauss zaprosio je 12-karatnim smaragdnim prstenom koji ga je stajao oko 1,5 milijuna dolara te nije mislio štedjeti ni na svečanosti vjenčanja. Otišao je toliko daleko da je vjenčanje htio prenositi i na televizijama diljem svijeta. Ipak, Melanija se tome usprotivila te su odustali od njegove ideje.

Pred oltar su stali 22. siječnja 2005. godine na Floridi u Palm Beachu, a Melania je kasnije pričala kako je sama organizirala čitavu ceremoniju jer je njezin budući suprug u to vrijeme bio previše zauzet igranjem golfa da bi mogao posvetiti pažnju njihovu velikom danu. "Sve sam sama organizirala. Pobrinula sam se da sve bude na svom mjestu", rekla je u intervjuu za People nakon vjenčanja.

Njihovi gosti odsjeli su u hotelu u kojem je Trump uplatio spa-tretman za svakoga.

Melania je na sebi imala spektakularnu vjenčanicu s potpisom Christiana Diora koja je bila satkana od 91 metra svile te je težila više od 25 kilograma. Na nju je potrošila oko 148.000 dolara, a osvanula je i na naslovnici časopisa Vogue. Umjesto buketa u rukama je držala krunicu ukrašenu bijelim ružama.

Trumpu su kumovi bili njegovi sinovi Don Jr. i Eric, a na vjenčanju su bila poznata lica iz showbiza, ali i politike, kao što su Elton John, Bill i Hillary Clinton, Heidi Klum, Simon Cowell, Billy Joel, Paul Anka i brojni drugi.

Dvorana u kojoj se ceremonija održala bila je ukrašena s 10.000 ruža i orhideja, a sve je bilo uređeno u luksuznom stilu. Trumpovi su se pobrinuli da čak i torta bude ekstravagantna. Imala je sedam katova i bila je visoka metar i pol te je koštala oko 50.000 dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene