Zato je i obožavan!

Zvijezda ''Ambasadorove kćeri'' rastopila srca preslatkom objavom, nema toga što neće učiniti za svoju najdražu!

Uraz Kaygilaroglu Uraz Kaygilaroglu Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Galerija

Zvijezda serije "Ambasadorova kći" Uraz Kaygilaroglu objavio je preslatku fotografiju na Instagramu i pokazao kako provodi vrijeme s kćeri Adom, koju je dobio u braku s bivšom suprugom.

Miljenik žena koji je međunarodnu slavu stekao kao Gediz Išikli u seriji "Ambasadorova kći", 33-godišnji Uraz Kaygilaroglu ne prestaje intrigirati javnost svojom životnom pričom i detaljima obiteljskog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš su lijep par! Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!

Glumac svoju privatnost nikada nije krio od javnosti pa tako sa svojih 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu često dijeli preslatke trenutke koje provodi sa svojom 5-godišnjom kćeri Adom, koju je dobio u braku s bivšom suprugom, također glumicom Melis Isiten.

Uraz je već nekoliko puta pokazao koliko je brižan i pažljiv otac, a posljednjom objavom na Instagramu se pohvalio kako mu za malenu Adu nije ništa teško učiniti, pa tako ni biti model za manikuru. Naime, Uruz je objavio fotografiju i pokazao kako mu je malena ukrasila nokte plavim flomasterom, a uz to ga je nagradila i prikladnim crtežom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)

Zgodni je glumac u nekoliko intervjua naglasio kako je jedva čekao da postane otac i da mu se rođenjem Ade ispunio san te da je njegova ljubav prema njoj nemjerljiva, a nakon razvoda on i Melis ostali su u dobrim odnosima kako bi ju zajedno odgajali.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +2 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Celebrity Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene