Nije dobro

Srpska Barbie zabrinula obožavatelje iz kreveta i pokazala da je spojena na infuziju: "Nikad u životu ovo nisam osjetila"

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 7 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 3 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 4 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 6 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 7 +19 Nataša Bekvalac - 4 Galerija

Nataša Bekvalac je u pričama na profilu na Instagramu objavila fotografiju iz kreveta s infuzijom i pojasnila što joj se događa.

Srspka pjevačica Nataša Bekvalac, koja nosi i nadimak srpske Barbie, zabrinula je obožavatelje nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju u kojoj leži u krevetu s infuzijom.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

"Nikad u životu ovo nisam osjetila, ljudi kakva je ovo viruščina, svaka kost me neizdrživo boli. Ja se ne mogu pomaknuti, prst, oko, niiišta. Temperatura divlja, Isuse, ovo je gore stoput od korone", napisala je Nataša uz fotografiju koju je podijelila u priči na na profilu na Instagramu.

Nataša je početkom godine oduševila svoje pratitelje izborom odjevne kombinacije za proslavu 2023. godine, a u prozirnoj haljini pokazala je svoje vitko tijelo.

Svi se slažu da pjevačica s godinama izgleda sve bolje i bolje, a Nataša je to i dokazala u bež outfitu s draguljima i cirkonima. Haljina, ako se tako može nazvati, sastojala se od korzeta, koji je istaknuo Natašin bujni dekolte, a od istog materijala nalik na kožu ukrašenu draguljima bile su načinjene i rukavice, koje su sezale do nadlatkica. Donji dio haljine bio je načinjen od tila, a ispod svega Nataša je nosila bodi i mrežaste najlonke. Oko vrata je također stavila dragulje, a na njezinu su kombinaciju pratitelji ostali bez teksta.

'Uh, vidi bombice'', ''Predivno!'', ''Divna si'', ''Wooow!'' pisali su u komentarima njezini pratitelji.

Jedan od pratitelja Nataši je zaželio i jednu vrlo važnu želju, a to je da se uda ove godine.

''Sretna nova godina, Nataša. I da se udaš ove godine'', glasio je komentar.

Mnoge je pak zanimalo što znači njezin opis, pa su počela nagađanja da Nataša ima i nekog novog partnera.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Holland Taylor u seriji Dva i pol muškarca Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 +15 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Zanimljivosti Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Snježana Schillinger - 7 In Magazin: Snježana Schillinger - 2 In Magazin: Snježana Schillinger - 3 In Magazin: Snježana Schillinger - 4 +25 In Magazin: Snježana Schillinger - 5 inMagazin Rajski odmor Snježane i Franza pokvario je jedan detalj i stavio njihovo povjerenje na kušnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene