Skriva li nekoga?

Nataša Bekvalac pohvalila se novogodišnjim outfitom, ali pratiteljima je u oči upalo nešto drugo

Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 9 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 9 +21 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 8 Galerija

Odjevna kombinacija Nataše Bekvalac oduševila je njezine pratitelje, a svi se slažu da pjevačica izgleda bolje nego ikad.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac oduševila je svoje pratitelje izborom odjevne kombinacije za proslavu nove 2023. godine, a u prozirnoj haljini pokazala je svoje vitko tijelo.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Svi se slažu da pjevačica s godinama izgleda sve bolje i bolje, a Nataša je to i dokazala u bež outfitu s draguljima i cirkonima. Haljina, ako se tako može nazvati, sastojala se od korzeta, koji je istaknuo Natašin bujni dekolte, a od istog materijala nalik na kožu ukrašenu draguljima bile su načinjene i rukavice, koje su sezale do nadlatkica. Donji dio haljine bio je načinjen od tila, a ispod svega Nataša je nosila bodi i mrežaste najlonke. Oko vrata je također stavila dragulje, a na njezinu su kombinaciju pratitelji ostali bez teksta.

''Koga ste u ponoć poljubili? Što ste u ponoć poželjeli? Ja vam ne smijem reći, ali je predivno'', napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

''Uh, vidi bombice'', ''Predivno!'', ''Divna si'', ''Wooow!'' pisali su u komentarima njezini pratitelji.

Jedan od pratitelja Nataši je zaželio i jednu vrlo važnu želju, a to je da se uda ove godine.

''Sretna nova godina, Nataša. I da se udaš ove godine'', glasio je komentar.

Mnoge je pak zanimalo što znači njezin opis, pa su počela nagađanja da Nataša ima i nekog novog partnera.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Massimo Massimo Savić i Arsen Dedić Massimo Savić i Eni Kondić +18 Massimo Savić i Eni Kondić Zanimljivosti Na Instagramu osvanula Massimova posljednja poruka, snimio ju je samo tri dana prije smrti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene