Skrivaju se od medija

Monika Kravić u posljednji izlazak povela je i muža za kojeg se udala 2021., u samozatajnog odvjetnika zaljubila se nakon rastave od Mamićevog sina

Monika Olujić - 2 Monika Olujić - 2 Matija Habljak/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Olujić - 5 Monika Olujić - 1 Monika Olujić - 3 Monika Olujić - 4 Monika i Fran Olujić - 2 Monika Olujić - 1 Monika Olujić - 5 Monika Olujić - 4 Monika Olujić - 3 Monika Kravić Olujić +16 Monika Kravić Olujić Galerija

Monika Olujić bila je u rijetkom izlasku sa svojim suprugom Franom Olujićem, nakon rastave od sina Zdravka Mamića povukla se iz javnosti.

Bivša hrvatska voditeljica Monika Olujić zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a sada je u svoj rijetki izlazak povela i svog supruga Frana Olujića.

Par je pozirao zagrljen na crvenom tepihu, a Monika osmijeh s lica nije skidala. Dok je ona nosila bijelu elegantnu haljinu, njen partner nosio je plavo odijelo.

Pogledaji ovo Fran Olujić sa sinom Ivanom Celebrity Suprug jedne od najljepših domaćih voditeljica snimljen u šetnji s njihovim sinčićem, kojeg su dosad uspješno skrivali od javnosti!

Ovo je njihova rijetka fotografija, a samozatajni par postao je tema domaćih medija 2021. godine. Vjenčali su se te godine u svibnju, a pet mjeseci kasnije rodio im se i sin Ivan.

Monika se iz javnosti povukla nakon udaje za sina Zdravka Mamića, Marija, 2003. godine, a 2017. doznalo se za njihov razvod. Bivši supružnici zajedno imaju dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

Pogledaji ovo Monika i Fran Olujić Nekad i sad Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku!

Podsjetimo, Kravić je stekla slavu u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova" i početkom 2000-ih bila je jedno od omiljenih televizijskih lica.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić - 4 Helena Minić Matanić - 3 Helena Minić Matanić - 5 Helena Minić Matanić - 2 +27 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn - 1 Sean Penn - 5 Sean Penn - 12 Sean Penn - 7 +31 Sean Penn - 8 Celebrity Nekadašnjeg holivudskog zavodnika sustigle su godine, a na novim fotografijama teško ga je i prepoznati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene