Drže se podalje od reflektora

Moniku Kravić snimili s mužem u rijetkom zajedničkom izlasku, svoj brak čuvaju od javnosti još od 2021. otkako su se vjenčali

Monika Olujić - 3 Monika Olujić - 3 PR 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić - 2 Monika Olujić - 1 Monika Olujić - 5 Monika Olujić - 4 Monika Olujić - 3 Monika Kravić Olujić Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić Monika Kravić - 5 Monika Kravić - 7 Monika Kravić - 6 +17 Monika Kravić - 4 Galerija

Monika Olujić drugu ljubavnu sreću pronašla je u braku s Franom Olujićem, a sad se pojavila i njihova zajednička fotografija u rijetkom izlasku.

Bivša hrvatska voditeljica Monika Olujić zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a sada je u svoj rijetki izlazak povela i svog supruga Frana Olujića.

Bračni par izašao je u Kaptol Boutique Cinema na premijeru filma ''Ferrari'', a pred plakatom su pozirali i za fotografe.

Monika je zablistala u crnom kombinezonu, a njen partner nosio je svečane bež hlače te tamni sako. Ispred fotografa, Fran je Moniku primio oko struka, a ona je imala osmijeh od uha do uha.

Ovo je njihova rijetka fotografija, samozatajni par postao je tema domaćih medija 2021. godine. Tad su se vjenčali u svibnju, a pet mjeseci kasnije rodio im se i sin Ivan.

Monika se iz javnosti povukla nakon udaje za sina Zdravka Mamića, Marija, 2003. godine, a 2017. doznalo se za njihov razvod. Bivši supružnici zajedno imaju dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

Podsjetimo, Kravić je stekla slavu u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova" i početkom 2000-ih bila je jedno od omiljenih televizijskih lica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 1 +29 Nives Ivanišević - 2 Celebrity Nives Ivanišević pohvalila se savršenom figurom u badiću, fotografijom se javila iz luksuznog resorta gdje odmara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene