U sedmom je desetljeću

Nekadašnjeg holivudskog zavodnika sustigle su godine, a na novim fotografijama teško ga je i prepoznati

Sean Penn - 13 Sean Penn - 13 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn - 1 Sean Penn - 5 Sean Penn - 12 Sean Penn - 7 Sean Penn - 8 Sean Penn - 10 Sean Penn - 11 Sean Penn - 9 Sean Penn - 3 Sean Penn - 4 +25 Sean Penn - 2 Galerija

Sean Penn pokazao je svoj novi izgled s kojim ga mnogi na prvu ne bi prepoznali, potpuno sijeda kosa donijela mu je drugačiji imidž.

Jedan od nekadašnjih holivudskih zavodnika Sean Penn viđen je ovih dana u Malibuu nakon dugo vremena, a fotografije paparazza iznenadile su javnost.

Glumca su itekako stigle godine, a iako je već dulje vrijeme prosijed, sada je njegova kosa potpuno posijedila te ga je na prvu teško prepoznati.

Kako mu stoji sijeda kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nosio je bijelu majicu i crne hlače, a američke foto-agencije pišu da se upravo vraćao iz šetnje blizu njegove kuće.

Pogledaji ovo Sean Penn i Robin Wright Celebrity Paparazzi uhvatili bivše supružnike zajedno, nedavno su okončali brakove s mlađim partnerima koji im također nisu uspjeli

Sean ima 63 godine, a sa svojom karijerom krenuo je vrlo mlad, 1982. godine u komediji ''Zlatno doba u Ridgemontu''. Njegov uspon brzo je napredovao, a do danas je glumio u desecima filmova. Neke od najzapaženijih uloga ostvario je u ''Mističnoj rijeci'', ''21 Grams'', ''Dead Man Walking'' i brojnim drugima.

A cijelog života tabloide je punio svojim ljubavnim životom.

Pogledaji ovo Sean Penn - 1 Celebrity Nakon tri propala braka utjehu traži u mlađahnim ljepoticama, u društvu jedne snimljen je ovih dana

Od 1985. do 1989. godine bio je u braku s Madonnom, a nakon nje se 1996. godine vjenčao s Robin Wright. Njihov brak trajao je do 2010. godine, a onda je treću sreću pokušao pronaći s Leilom 2020. godine. U braku s Robin dobio je i dvoje djece, kći Dylan i sina Hoppera.

Prošlog ljeta, ljubio je glumicu Olgu Korotyayevu, no njihova veza brzo je propala te je krenuo izlaziti s aktivisticom Nathalie Kelley koja je od njega mlađa 24 godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene