Ona blista

Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije?

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na desetodnevnoj su turneji Afrikom, a tom je prilikom Meghan zabljesnula u dosad neviđeno seksi izdanju.

Ova je godina puna novih životnih izazova za princa Harryja i Meghan Markle. Mladi kraljevski par nedavno je dočekao rođenje sina Archieja, a sada su se prvi put kao tročlana obitelj uputili na kraljevsku turneju. Par je upravo započeo svoj desetodnevni obilazak Afrike, a sljedećih će dana boraviti u Cape Townu. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Archie je prepušten na brigu dadilji, a ponosni mama i tata već su započeli sa svojim kraljevskim obvezama pa su se tako susreli s vidno oduševljenim građanima. 

Kao i obično, i u ovoj prilici najviše je pozornosti plijenila lijepa Meghan, koja je za svoju prvu dužnost na turneji odjenula jednostavnu haljinu na preklop te otkrila vjerojatno najdublji kraljevski dekolte u povijesti. Vojvotkinja je time prekršila još jedno pravilo o pristojnom odijevanju, a slike njezinih bujih grudi obišle su svijet. 

Britanski mediji već su špekulirali da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harryju i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali Harry je odveo Meghan u Bocvanu, što je bilo njihovo prvo ljubavno putovanje. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene