Od slatkice do komada

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput proslavila je 40. rođendan, a glazbene početke imala je s grupom Enjoy.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica prošlog je vikenda proslavila okrugli 40. rođendan.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Riječ je o Maji Šuput, koja se s godinama itekako fizički promijenila, kao i svi, no ono što je uvijek ostalo isto jest njezina vrckavost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je danas kraljica svadbi, ali i vladarica pozornica diljem Hrvatske i šire. Njezina pozitivnost i energija su zarazni, pa pjevačica danas ima brojne obožavatelje koji budno prate svaki njezin korak.

Osim toga, Maja je već godinama članica žirija slavnog showa "Supertalent", čija nova sezona započinje ove nedjelje, 29. kolovoza, samo na Novoj TV.

Njezin je najveći obožavatelj svakako novopečeni suprug Nenad Tatarinov, s kojim je slavila prošli vikend. Točnije, Maja je rođendan dočekala radno, na vjenčanju, a osim Nenada i benda, mladenci i uzvanici potrudili su se da ga itekako zapamti. Naime, oni su joj priredili tortu u obliku srca koju su šaljivo ukrasili s penisom koji drži ženska ruka, darovali su joj balone i pjesmu koju su joj uglas pjevali svi uzvanici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je prošle nedjelje organizirala i veliko slavlje za obitelj i prijatelje u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a jedan od najvažnijih uzvanika svakako je bio njezin stilist i dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić.

Nekad davno Maja je u glazbenim vodama zaplivala s grupom Enjoy, a na tom putu velika podrška bio joj je otac i menadžer Boris Šuput, koji je preminuo u listopadu 2018. godine nakon duge i teške bolesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je danas i vlasnica brenda Majushka te niže hit za hitom, a mi smo se povodom njezina rođendana prisjetili njezinih fizičkih transformacija, koje možete pogledati u našoj galeriji.  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) +6 Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Celebrity Nisu skrivale bijes: Publika ismijala slavne sestre zbog besramne laži koju su izgovorile na pozornici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene