javila se iz bolnice

Martina Tomčić uživala s obitelji pa završila na hitnoj: "Bez lijekova trenutno ne mogu zamisliti život, ali mužić olakšava patnje"

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +19 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić otkrila je na društvenim mrežama da je završila na hitnoj pomoći nakon mirne obiteljske večeri.

Operna diva i članica žirija showa Supertalent, Martina Tomčić, u svojim pričama na Instagramu javila se iz bolnice.

Martina je otkrila kako je nakon mirne večeri s obitelji završila na hitnoj pomoći.

"Sinoć smo uživali biti kod kuće, napravili smo si finu klopicu, a onda sam ponoć dočekala na hitnoj", napisala je Martina, pa je otkrila i što joj je bilo, uz jednu zanimljivu činjenicu.

"Moj bivši đak je specijalizirao orl pa je i moje bolno uho dobilo savršeni tretman", istaknula je.

"Bez termofora i lijekova trenutno ne mogu zamisliti život, ali mužić olakšava patnje", poručila je u pričama, a fotografije koje je objavila pogledajte u našoj galeriji.

Marina je sa suprugom Ženjom Moskaljovim u braku od 2003. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Rebeku i sina Nou. Vjenčali su se u Samoboru, gdje su se i upoznali na fašniku, a par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

Inače, uz Martinu žiri Supertalenta čine još Maja Šuput, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek, a večeras u programu Nove TV pogledajte veliko finale jubilarne 10. sezone popularnog showa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 6 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 +25 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica ukrala poglede svojim golim trbuhom, a ono što je nosila na nogama također nije nikome promaklo!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina +17 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Nekad i sad Isplivale fotografije Milanovića i supruge iz veselog provoda, pogledajte kako su se zabavljali dok on još nije bio predsjednik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene