talentirani mladić

Evo kako izgleda sin Martine Tomčić, ima dugu kosu, sluša heavy metal i gradi redateljsku karijeru!

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Noa Moskaljov Martina Tomčić i sin Noa Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić Martina Tomčić Davor Bilman i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +19 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić sa suprugom Ženjom Moskaljovim ima dvoje djece, sina Nou i kći Rebeku.

Operna pjevačica i članica žirija showa Supertalent, Martina Tomčić, svoj privatni život voli držati daleko od očiju javnosti, posebice kada je riječ o njezinoj djeci.

Martina je 20 godina u braku sa Ženjom Moskaljovim, s kojim ima dvoje djece, 19-godišnjeg Nou i šest godina mlađu Rebeku.

Kći Rebeka bavi se plesom i Martina se nekoliko puta pohvalila njezinim uspjesima na društvenim mrežama.

Puno rjeđe imali smo priliku vidjeti njezina sina Nou, koji je ove godine upisao privatno Sveučilište Vern, nakon završetka Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju.

Na njegovim društvenim mrežama možemo vidjeti da Noa ima dugu kosu i da je ljubitelj heavy metala, a poznato je i da gradi redateljsku karijeru i već je napravio kratkometražni psihološki triler/horor film pod nazivom "Mors Certissima".

"Moje ime je Noa Moskaljov. Živim u Zagrebu i filmski sam redatelj u nastajanju. Radim animacije, videa i filmove. Obožavatelj sam divovskih čudovišta, animea, gothic horora i heavy metala. Svoje projekte obično temeljim na tim interesima. Ako vam se sviđa ono što vidite, slobodno se pridružite mom putovanju do nebeskog savršenstva", napisao je mladić.

Podsjetimo, Martina je u braku od 2003. godine, a supruga je upoznala na Samoborskom fašniku. U Samoboru su se i vjenčali, a svadbi su prisustvovale njihove obitelji i prijatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Saša i Anđelija Matić Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 +24 Supruga i kći Saše Matića Celebrity Lijepa supruga Saše Matića rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada ga je u zajedničkom izlasku čvrsto držala ispod ruke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene