u braku su 20 godina

Lijepa supruga Saše Matića rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada ga je u zajedničkom izlasku čvrsto držala ispod ruke!

Saša i Anđelija Matić Saša i Anđelija Matić M.M./ATAImages/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Saša i Anđelija Matić Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Saša Matić sa suprugom Anđelijom i kćeri Saša Matić - 2 Saša Matić - 6 Saša Matić - 1 +18 Saša Matić - 2 Galerija

Saša Matić snimljen je u izlasku sa suprugom Anđelijom, koju nemamo često priliku vidjeti.

Saša Matić jedan je od najpopularnijih pjevača u regiji, no svoj privatni život uspješno skriva od javnosti.

Njegova supruga Anđelija, s kojom je u braku već 20 godina, rijetko se pojavljuje s njim u javnosti, no sada su snimljeni u zajedničkom izlasku.

Par je bio raskošnoj na proslavi 18. rođendana Sofije Trajković, kćeri pjevača Radiše Trajkovića Đanija i njegove supruge Slađane, a fotografi su ih snimili po dolasku u beogradski restoran u kojem se odvilo slavlje.

Anđelija je Sašu čvrsto držala ispod ruke, a oboje su bili dotjerani i nosili su poklone za slavljenicu.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Inače, Saša i Anđelija upoznali su se na njegovu nastupu i vjenčali su se 2003. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Taru i Aleksandru. Njihove kćeri prvi put su fotografirane u javnosti u ožujku ove godine na očevu koncertu u Beogradu povodom Dana žena, na koji su došle s majkom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 7 Matt LeBlanc - 5 Matt LeBlanc - 2 Matt LeBlanc - 6 +23 Matt LeBlanc - 8 Celebrity Joey se nakon "Prijatelja" povukao iz javnosti zbog mračne priče, a odrekao se slave zbog osobe koju i danas krije od svih!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene