''ne nasjedajte...''

Martina Tomčić zamolila hitnu pomoć pratitelja zbog prevare u kojoj se našla: ''Ne znam kako se zaštititi od takvih stvari...''

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - Insta priča Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Davor Bilman i Martina Tomčić Martina Tomčić i sin Noa Martina Tomčić +19 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić, kao i još neki njezine kolege ovih dana, požalila se na krađu identiteta i lažno predstavljanje.

Operna pjevačica i jedna od četiri člana žirija popularnog showa "Supertalent", Martina Tomčić, javila se na svom Instagram profilu i obznanila problem u kojem se našla.

"Krađa identiteta!!!! Ne znam kako se zaštititi od takvih stvari... Ali!!!! Ne nasjedajte na jeftine reklame koje koriste moj lik i djelo te u vidu izmišljenih intervjua prodaju proizvode s kojima ja nemam veze!!!!!! Ako mi netko može iskustveno i stručno pomoći po tom pitanju, bila bih zahvalna", napisala je na svom Instagram storiju.

Osim Martine, u sličnom problemu nedavno se našao i pjevač Dino Jelusić kojeg je o svemu obavijestila njegova pratiteljica.

"Hej, možeš li išta uraditi sa svojim fake profilima. Mene je pet dodalo u dva dana, ali problem je što se javljaju ljudima i (mlađim) djevojkama i svašta pišu. Ja sam prijavila svaki, ali ne znam da l' ti znaš da prave glupsoti", napisala mu je jedna od pratiteljica.

"Ljudi. Ovo je moj jedini profil. Ostalo sve je fejk. Ne snosim posljedice za scammove i lažne profile", napisao je Dino ispod fotografije koju je podijelio.

Osim njih dvoje ovakvo neugodno iskustvo imali su i Danijela Martinović, Nina Badrić, Vili Beroš, Doris Pinčić i mnogi drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +26 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput zbog sina Blooma zamalo pala u nesvijest, evo koji je razlog bio: ''Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Nekad i sad Isplivao video prvog javnog nastupa Jelene Rozge, evo kako je izgledala i zvučala sa samo 17 godina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene