Opet u igri!

Pecotić i njegova nova partnerica zaintrigirali očito dogovorenim potezom, zanimljivo je i što je on prvo poručio: "Pa, da krenemo..."

Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 +21 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Galerija

Marko Pecotić i Silvia Dvornik vratili su se na društvene mreže i ponovno aktivirali profile na Instagramu.

Splitski pjevač Marko Pecotić našao se u središtu pozornosti nakon što je objavio vijest da se razvodi od supruge Irene zbog svoje suradnice Silvije Dvornik, nakon čega su oboje nestali s društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik - 1 ''Bližimo se kraju...'' Peco i Silvia još su jednim zajedničkim izlaskom dali svoj odgovor na šuškanja o ljubavnoj krizi!

Međutim, njihovi profili na Instagramu sada su ponovno aktivni, a on je već podijelio i dvije nove objave. Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana objavio je fotografiju s groblja, a potom i fotografiju na kojoj su on i Silvija na jednom od nastupa.

"Pa da krenemo... Kao prvo tražim klavijaturistu", napisao je Marko te dodao termine njihovih daljnjih nastupa do kraja ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pecotić Peco (@markopeco)

"Samo jako", "Bravo", poručili su mu pratitelji u komentarima, mnogi su mu iskazali podršku emotikonima srca, a javila mu se i splitska glumica Ana Gruica s emotikonom pljeska.

Silvia zasad nije ništa objavila, ali o novonastaloj situaciji oglasila se prije nekoliko dana putem medija, i to kako bi demantirala šuškanja da čeka dijete s Markom, koja su se proširila brzinom svjetlosti splitskim ulicama.

"Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvaćam medije, ali shvatite i vi nas", izjavila je Silvia za Slobodnu Dalmaciju, a Marko je dodao da je sve u redu te da su svi zdravi i sretni.

Novi par ovih je dana i prvi put zajedno snimljen nakon što se doznalo da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene, a ekskluzivnu fotografiju objavio je portal Dalmacija danas. Marko i Silvia snimljeni su na trajektu iz Splita za Brač, a na fotografiji je ona prebacila ruku preko njegova ramena.

Pecotić je s uskoro bivšom suprugom Irenom u braku bio 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo O.K., cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon, no već neko vrijeme gradi samostalnu karijeru te nastupa na raznim vjenčanjima i događanjima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate - 2 Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 3 Christina Applegate i Brad Pitt - 1 +11 Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Nekad i sad Omiljenu slatkicu zbog teške dijagnoze danas rijetki prepoznaju: "Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju John Paulson i Alina de Almeida - 1 John Paulson i Alina de Almeida - 2 John Paulson - 1 John Paulson - 2 +13 John Paulson - 3 Celebrity Influencerica osvojila srce milijardera, on s njom želi i dijete, a još uvijek traje proces rastave s bivšom suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene