"Sad budalama sve naplatite"

Marko Pecotić i Silvia Dvornik objavili zaljubljeni video, javila se i njegova majka, a evo što su pjesmom poručili!

Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Marko Pecotić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 +19 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Galerija

Marko Pecotić objavio je na svom profilu na Instagramu video u kojem zaljubljeno pjeva sa svojom novom partnericom Silvijom Dvornik.

Trenutačno najpoznatiji splitski zaljubljeni dvojac Marko Pecotić i Silvia Dvornik vratio se na društvene mreže nakon što ih neko vrijeme nije bilo otkako se pročula vijest da su zajedno i da se on razvodi od supruge Irene, no sada je pao i njihov prvi zajednički video.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik - 1 ''Bližimo se kraju...'' Peco i Silvia još su jednim zajedničkim izlaskom dali svoj odgovor na šuškanja o ljubavnoj krizi!

"Znam da je ljubav jača od riječi i ne trebam dokaz otkad tebi pripadam. Otjeraj tugu, tvoj osmijeh me liječi i pusti da budem skroz o tebi ovisan", stihovi su pjesme Marka Tolje "O tebi ovisan" koje su zajedno otpjevali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pecotić Peco (@markopeco)

Par nije krio zaljubljene poglede i dobro raspoloženje, a Marko je iskoristio priliku da najavi i nadolazeće nastupe i svirke, a u komentarima mu se javila i majka Gordana Pecotić s emotikonom pljeska na komentar Ane Gruice "Pardon, sad lipo budalama sve naplatite".

Pecotić je s uskoro bivšom suprugom Irenom u braku bio 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju rekao sam Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo OK, cijeli sam tjedan kod kuće, razgovaramo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Silvia se o novonastaloj situaciji oglasila se prije nekoliko dana u medijima, i to kako bi demantirala šuškanja da čeka dijete s Markom, koja su se proširila brzinom svjetlosti splitskim ulicama.

"Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvaćam medije, ali shvatite i vi nas", izjavila je Silvia za Slobodnu Dalmaciju, a Marko je dodao da je sve u redu te da su svi zdravi i sretni.

Novi par ovih je dana i prvi put zajedno snimljen nakon što se doznalo da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene, a ekskluzivnu fotografiju objavio je portal Dalmacija danas. Marko i Silvia snimljeni su na trajektu iz Splita za Brač, a na fotografiji je ona prebacila ruku preko njegova ramena.

Nakon vijesti da su zajedno Pecotić i Silvia obrisali su svoje profile na društvenim mrežama, ali nedavno su ih opet aktivirali, a prva objava koju je Marko postavio bila je njihova zajednička fotografija.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene