Hm...

Društvene mreže Pecotićevih otkrile u kakvom su odnosu nakon novonastale situacije, jedna stvar upada u oči!

Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Facebook 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik Irena Pecotić Irena Pecotić Marko Pecotić Peco Irena Pecotić Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 +23 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Galerija

Irena Pecotić i Marko Pecotić i dalje se prate na društvenim mrežama, dok se ona i njegova nova ljubav Silvia Dvornik ne žele pratiti.

Društvene mreže ljubavnog trokuta koji je iznenadio hrvatsku javnost otkrile su kakva je situacija između Marka Pecotića, Irene Pecotić i nove žene zbog koje je cijela drama i nastala, Silvije Dvornik.

Pogledaj i ovo Irena Pecotić Nastavila sa životom Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

Pecotić na Instagramu i dalje prati svoju suprugu Irenu, a zanimljivo je da ona još uvijek prati i njega.

Međutim, drugačija je situacija s Pecovom novom djevojkom Silvijom koju Irena ne prati, ali Silvia ne prati ni Irenu.

Irena, međutim, još uvijek nije obrisala zajedničku fotografiju sa Silvijom iz 2020. godine kada su zajedno navijale za Marka na splitskom maratonu držeći veliki transparent s naslovom ''Run, Peco, run''.

Pecotić je s uskoro bivšom suprugom Irenom u braku bio 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo O.K., cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Silvia zasad nije ništa objavila, ali o novonastaloj situaciji oglasila se prije nekoliko dana putem medija, i to kako bi demantirala šuškanja da čeka dijete s Markom, koja su se proširila brzinom svjetlosti splitskim ulicama.

"Nisam trudna. Molila bih za malo privatnosti u ovim trenucima. Shvaćam medije, ali shvatite i vi nas", izjavila je Silvia za Slobodnu Dalmaciju, a Marko je dodao da je sve u redu te da su svi zdravi i sretni.

Novi par ovih je dana i prvi put zajedno snimljen nakon što se doznalo da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene, a ekskluzivnu fotografiju objavio je portal Dalmacija danas. Marko i Silvia snimljeni su na trajektu iz Splita za Brač, a na fotografiji je ona prebacila ruku preko njegova ramena.

Nakon vijesti da su zajedno, Pecotić i Silvia obrisali su svoje profile na društvenim mrežama, ali nedavno su ih opet aktivirali, a prva objava koju je Marko postavio bila je njihova zajednička fotografija.

"Pa da krenemo... Kao prvo tražim klavijaturistu", napisao je Marko te dodao termine njihovih daljnjih nastupa do kraja ove godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Seksi Lile izvijala se u sićušnom bikiniju, sve je snimila pa objavila: ''Što nam radiš, kakve su to vatrene poze?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene