S malim nasljednikom

Naš nogometaš Mario Pašalić uhvaćen je u šetnji sa svojom malom obitelji, u ovakvim trenucima ga nemamo priliku često vidjeti!

Mario Pašalić s obitelji - 5 Mario Pašalić s obitelji - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Pašalić s obitelji - 4 Mario Pašalić s obitelji - 5 Mario Pašalić s obitelji - 3 Mario Pašalić s obitelji - 2 Mario Pašalić s obitelji - 1 Mario Pašalić s obitelji - 6 Mario Pašalić s obitelji - 8 Mario Pašalić s obitelji - 9 Mario Pašalić s obitelji - 7 Mario i Marija Pašalić - 3 +19 Mario i Marija Pašalić - 2 Galerija

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić snimljen je na ulicama Milana sa svojom suprugom Marijom i sinčićem Lukom, za vrijeme šetnje osmijehe s lica nisu skidali.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić snimljen je na ulicama Milana sa svojom suprugom Marijom i sinčićem Lukom.

Par je lijepo vrijeme iskoristio za šetnju gradom, a dok je Mario sina nosio u rukama, Marija je gurala kolica.

Sreću na licima nisu skrivali, a paparazzi koji su ih primijetili nisu im smetali.

Inače, Mario trenutno igra za talijanski klub Atalantu i s obitelji živi u Italiji.

Pogledaji ovo Mario Pašalić Nogomet Pašalić zabio pa dobio veliko priznanje: Predvodi listu najboljih veznjaka Serie A

Njegova je najveća podrška u karijeri supruga Marija, s kojom je započeo vezu 2014. godine, a vjenčali su se 2019. Sudbonosno da izrekli su na Čiovu, a svadbeno slavlje nastavljeno je na jedrenjaku.

Zanimljivo je da, osim što su imenjaci, Mario i Marija slave rođendan na isti dan, no ona je godinu dana mlađa od njega.

Par je u veljači 2022. godine zajedno dobio sina Luku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Pašalić ⚽️🇭🇷 (@pasalicmario)

Pašalića je supruga osvojila svojom skromnošću, a već se na prvi pogled vidi da Marija nije poput većine WAGsica koje uživaju u luksuzu i ona se najčešće na društvenim mrežama hvali dragocjenim obiteljskim trenucima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Simplicia - 1 Simplicia - 2 Simplicia - 3 +0 Simplicia - 4 Nekad i sad Sjećate li se Simplicije? Bila je zvijezda dance scene 90-ih, a onda naglo nestala, evo gdje je danas!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Vedrana Rudan Severina - 7 Severina - 6 +26 Severina - 3 Celebrity Severina podijelila brutalan komentar Vedrane Rudan na njen slučaj s Popovićem pa ju javno pozvala na druženje: ''Radosti moja, ako smiješ…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene