Obiteljski izlazak

Mario Pašalić u društvu lijepe supruge i svojeg preslatkog nasljednika podržao naše mlade nogometaše!

Mario Pašalić sa suprugom i sinom Mario Pašalić sa suprugom i sinom Luka Stanzl/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Pašalić sa suprugom i sinom Mario Pašalić sa suprugom i sinom Mario i Marija Pašalić - 22 Mario i Marija Pašalić - 21 Mario i Marija Pašalić - 17 Mario i Marija Pašalić - 1 Mario i Marija Pašalić - 2 Mario i Marija Pašalić - 3 Mario i Marija Pašalić - 4 Mario i Marija Pašalić - 6 +13 Mario i Marija Pašalić - 7 Galerija

Mario Pašalić snimljen je sa suprugom Marijom i njihovim sinom Lukom na utakmici juniorskih momčadi Hajduka i Milana u Ženevi.

Brončani Vatreni Mario Pašalić u Ženevi je podržao juniorsku momčad Hajduka na utakmicu protiv juniora Milana u polufinalu juniorske Lige prvaka.

Pogledaj i ovo Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Kakvo slavlje! Pogledajte preslatke prizore naših nogometaša s djecom nakon povijesne pobjede nad Brazilom!

Mario je na utakmicu došao u društvu supruge Marije i njihova sinčića Luke. Samozatajna supruga nogometaša izgledala je kao da se odlično provodi i nije skidala osmijeh s lica, a i Mario je uživao u utakmici koju je dobio Hajduk.

Marija nije tipična žena nogometaša, što se jasno vidi iz jednog pogleda na njezin profil na Instagramu, gdje najčešće dijeli obiteljske fotografije i ne hvali se luksuzom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Pašalić (@marijaapasalic)

Mario i Marija u braku su od 2019. godine, a sina su dobili u veljači 2022.

Mario trenutno igra za talijansku Atalantu, a s hrvatskom reprezentacijom je prošle godine osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 5 +25 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Celebrity Naša bivša misica vjerno bodri sina hajdukovca i prava je atrakcija na svim njegovim utakmicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene