netipična žena nogometaša

Marija Pašalića i suprugu kao da je spojila sudbina, ovoliko zajedničkog ne može biti slučajnost!

Mario i Marija Pašalić Mario i Marija Pašalić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Marija Pašalić - 1 Mario Pašalić sa suprugom i sinom Mario Pašalić sa suprugom i sinom Mario i Marija Pašalić - 2 Mario i Marija Pašalić - 3 Mario i Marija Pašalić - 4 Mario i Marija Pašalić - 2 Mario i Marija Pašalić - 3 Mario i Marija Pašalić - 4 Mario i Marija Pašalić - 7 +13 Mario i Marija Pašalić - 8 Galerija

Mario Pašalić od 2019. godine u braku je sa svojom imenjakinjom Marijom, s kojom ima još nešto zajedničko, a par je prošle godine dobio sina Luku.

Mario Pašalić zabio je drugi gol za Hrvatsku na utakmici protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija i tako postao jedan od heroja toga napetog susreta.

Naš reprezentativac i igrač talijanskog prvoligaša Atalante svoju uspješnu nogometnu karijeru započeto je u NK GOŠK Kaštel Gomilica, zatim je prešao u Hajduk Split, a igrao je i za Milan, Spartak, Chelsea i Monaco.

Njegova je najveća podrška u karijeri supruga Marija, s kojom je započeo vezu 2014. godine, a vjenčali su se 2019. Sudbonosno da izrekli su na Čiovu, a svadbeno slavlje nastavljeno je na jedrenjaku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Pašalić ⚽️🇭🇷 (@pasalicmario)

Osim što su imenjaci, Mario i Marija slave rođendan na isti dan, no ona je godinu dana mlađa od njega.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Pašalić (@marijaapasalic)

Par je u veljači prošle godine zajedno dobio sina Luku, a sretna obitelj nedavno je snimljena na utakmici juniorske momčadi Hajduka u Milanu.

Pašalića je supruga osvojila svojom skromnošću, a već se na prvi pogled vidi da Marija nije poput većine WAGsica koje uživaju u luksuzu i ona se najčešće na društvenim mrežama hvali dragocjenim obiteljskim trenucima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Pašalić (@marijaapasalic)

  1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +19 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja na Instagramu - 2 Iris Livaja na Instagramu - 1 Marko Livaja s djecom Iris Livaja +27 Iris Livaja - 3 Celebrity Iris Livaja oglasila se nakon napete utakmice i ponovno pokazala da čvrsto stoji uz svog supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene