opet stala na žulj?

Iris Livaja oglasila se nakon napete utakmice i ponovno pokazala da čvrsto stoji uz svog supruga

Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja Tom Dubravec/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja na Instagramu - 2 Iris Livaja na Instagramu - 1 Marko Livaja s djecom Iris Livaja Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja - 3 +21 Marko i Iris Livaja - 2 Galerija

Iris Livaja zasigurno je izazvala lavinu reakcija svojom posljednjom objavom nakon pobjede Hrvatske nad Nizozemskom, njezin Marko Livaja barem je na dresu bio tamo.

Supruga našeg nogometaša Marka Livaje Iris Livaja mnogima je vjerojatno opet stala na žulj posljednjom objavom na svom Instagramu. U svojoj priči objavila je dres s Livajinim prezimenom dok se iza njega vidi travnjak stadiona na kojem je Hrvatska nogometna reprezentacija jučer pobijedila Nizozemsku.

Prije toga objavila je i snimku zaslona videopoziva s prijateljicom koja je s Iris podijelila atmosferu uoči utakmice u Rotterdamu.

Svom suprugu Iris je velika podrška, a to je pokazala i nakon incidenta koji se dogodio na treningu hrvatske nogometne reprezentacije, nakon čega je Livaja odlučio da neće igrati u sljedećim važnim utakmicama. Tim postupkom naljutio je brojne obožavatelje koji smatraju da igra važnu ulogu u reprezentaciji, ali neki su njegovu samosvjesnost i podržali.

"Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga. Stijena tvojoj stijeni, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama. Od prvog dana", objavila je tada Iris, kao i Markovu fotografiju u dresu reprezentacije i Hajduka u pričama na Instagramu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica - 6 +19 Ana Gruica Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Edita Majić Edita Majić Edita Majić - 3 Edita Majić - 2 +14 Edita Majić i Ena Begović - 8 Nekad i sad Životna priča naše bivše glumice svima je zanimljiva kad god se spomene: Uspješan posao zamijenila je odlaskom u samostan, a onda je uslijedilo novo iznenađenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene