emotivan status

Naša glumica o izazovima kroz koje prolazi zbog sina s poteškoćama u razvoju: "Svaki put stišće u prsima, grč u želucu"

Marijana Mikulić Marijana Mikulić Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić Marijana Mikulić Marijana Mikulić Marijana Mikulić Marijana i Josip Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 6 Marijana Mikulić - 7 In Magazin: Marijana Mikulić - 2 +0 Marijana Mikulić - 2 Galerija

Marijana Mikulić prošle je godine otkrila da njezin najmlađi sin Jakov ima poteškoće u razvoju, a sada je s pratiteljima Instagramu podjelila najnovije informacije o njegovu stanju i napretku.

Naša glumica Marijana Mikulić pratitelje na društvenim mrežama redovito izvještava o zdravstvenom stanju njezina najmlađeg sina Jakova, za kojeg je prošle godine otkrila da ima poteškoće u razvoju.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

Sada je u podužem statusu na svojem profilu na Instagramu progovorila o izazovima kroz koje svakodnevno prolaze.

"Svaka nova institucija znači novu obradu od strane niza stručnjaka, da bi se dobio neki uvid i timski zaključak. Različita mjesta različita vrsta rehabilitacije - zato više mjesta. Ali svaka nova procjena je ogroman stres za mene, napor za njega, jako često suze, moje, njegove. S druge strane empatije nekad manje nekad više. Ali proces je svejedno svaki put bolan. Iako sam već prilično došla do stupnja - ok i to smo odradili, idemo dalje, svaki put stišće u prsima, grč u želucu. Napredak vidljiv, ali sve procjene idu u istom, plavom smjeru. Većinu dana se držim, želim to gledati kao dar, postoji razlog zašto baš on, zašto baš ja. Uostalom ima ljudi kojima je puno teže, u svakom smislu. Ali svejedno, evo, nakon današnje procjene sam potonula. Sutra će biti bolje, sigurna sam. Ali danas je baš težak dan. Šaljem ljubav svim plavim mamama ma gdje bile, i grlim vas toplinom tisuću sunaca, znam da vam treba", napisala je Marijana, a pratitelji su joj u komentarima pružili podršku.

Marijana je o zdravstvenom stanju svojeg sina progovorila i za IN magazin, a tada je ispričala kako je od prvog naručivanja na pregled do početka njegove terapije prošlo čak godinu i pol dana, a to je, kaže, previše. I baš zato je svoju priču odlučila podijeliti s javnosti, kako bi ukazala da treba raditi na sustavu rane intervencije.

"To mi je bio cilj, to sam napravila s ciljem da se o tome počne govoriti", rekla je.

Dijagnoza koja u kartonu malog Jakova piše jest nespecificirani poremećaj u razvoju govora i razumijevanja. Glumica i njezin suprug, umjesto da čekaju termin u državnoj instituciji, vode ga na privatne terapije igrom, a Jakov zbog toga već napreduje.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 1 +14 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Zanimljivosti Objavila je nove fotke nakon gubitka 35 kilograma, ova transformacija mnogima je i dalje nevjerojatna!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović Branka Krstulović +0 Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica prije 28 godina očarala je cijelu Europu, a svi još pamte hit koji je za nju napisao naš pjevač!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene