Tužna vijest

Legendarna pjevačica proživljava najteže dane, ostala je bez osobe koja joj je najviše značila: "Otišla je"

Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Getty Images 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Georgia Holt i Cher Georgia Holt i Cher Cher i Alexander Edwards - 4 Cher i Alexander Edwards - 1 Cher i Alexander Edwards Cher (Foto: Getty Images) Cher i Alexander Edwards - 3 Cher - 1 Cher i Tom Cruise Cher (Foto: Profimedia) +11 Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Galerija

Kantautorica Georgia Holt, poznata i kao majke legendarne pjevačice Cher preminula je u 97. godini.

Legendarna pjevačica Cher objavila je na društvenim mrežama tužnu vijest da je njezina majka, Georgia Holt, preminula u 97. godini.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll i Cher - 1 u zvjezdanom društvu Ivana Knoll pohvalila se fotkama s legendarnom Cher, otkrila je i kako su se upoznale: "Kakvo zadovoljstvo!"

76-godišnja Cher objavila je kratku objavu na Twitteru nakon koje su joj mnogi od njezinih obožavatelja krenuli izražavati sućut.

"Mama je otišla", napisala je Cher koja je početkom rujna otkrila da je Georgia hospitalizirana zbog upale pluća.

Cher i Georgia bila su iznimno povezane, a pjevačica je majci odala počast 2013. godine dokumentarnim filmom koji je emitiran na Lifetimeu pod nazivom "Draga mama, voli te Cher" koji je sama producirala.

U njemu je opisala majčino djetinjstvo u Arkansasu, njezinih šest brakova, te pjevačku i glumačku karijeru u Los Angelesu dok se borila kako bi nju mogla uzdržati kćeri. Njezin život nije bio nimalo lak, a navodno je dok je bila trudna s Cher, umalo pobacila zbog pritiska vlastite majke.

Naime, Georgijina majka, koja je imala samo 13 godina kad je i sama rodila, savjetovala ju je da pobaci ili se vrati mužu kojeg je ostavila jer neće moći odgajati dijete kao samohrana majka. Ignorirajući taj savjet, Georgia je nastavila s trudnoćom i zadržala dijete, kojem je dala ime Cherilyn Sarkisian - unatoč tome što ju je privremeno smjestila u sirotište kada je bila u oskudici s novcem.

Georgia je nekoć gajila vlastite ambicije da bude pjevačica, pjevajući u salonima, ali i pobjeđujući na nizu natjecanja ljepote kao tinejdžerica.

"Moja mama je ista kao Rocky. Ona nikad ne odustaje!", izjavila je Cher u jednom od intervjua za EW.com.

U dobi od 86 godina, Georgia je izdala svoj debi country album "Honky Tonk Woman" koji je snimljen više od tri desetljeća ranije, točnije 1980. godine.

"To je takvo uzbuđenje. Samo sam plakala i plakala i plakala', rekla je Georgia tada za Huffington Post.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Pogledajte tko se to smjestio na bujne grudi Nives Celzijus, svi bi na njegovo mjesto: "Zna što valja!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix Joaquin Pheonix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) +22 Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Slavni glumac izazvao jezu novom fotkom, nevjerojatna transformacija nije za svakoga: "Ovo je mučenje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene