Opa!

Šuput pokazala grudnjak u seksi haljini s prorezima, a svjetski poznata žena bila je inspiracija za jedan važan detalj!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 9 +25 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput i njezin tim za novu emisiju showa Supertalent otišli su korak dalje i za novi outfit inspiraciju su pronašli u jednoj od najpoznatijih žena svijeta.

Iako smo Maju Šuput kao članicu žirija showa Supertalent dosad vidjeli u raznim izdanjima, očito je da je njen tim kojem je vjerna već godinama pun ideja pa je i novom kombinacijom ostavila svoje pratitelje na društvenim mrežama bez teksta.

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

Za treću emisiju glavni Majin outfit kojim se pohvalila bio je mala crna haljina s prorezima na trbuhu, ali i otvorom na dekolteu koji je otkrio njen seksi grudnjak.

Sve je upotpunila visokim zlatnim čizmama, glomaznim komadima nakita, ali i frizurom za koju je na Instagramu podijelila u videima da je inspiracija bila Kim Kardashian. Oko frizure su se malo i dvoumili. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na Instagram storyjima Maja je također pokazala i kako izgledaju pripreme iza pozornice i koliko ljudi odjednom stoji oko nje kako bi njen izlazak na pozornicu bio savršen.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Celebrity Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput prije 16 godina prvi je put nosila vjenčanicu, prisjetili smo se ovog njenog mlađahnog izdanja!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene