ups!

Šuput objavila video nezgodnog trenutka sa snimanja "Supertalenta", ostala je bez jednog dijela svojeg outfita!

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput je na svojem profilu na Instagramu otkrila da joj se u backstageu showa "Supertalent" dogodila jedna modna nezgoda.

Pjevačica Maja Šuput, koju gledamo i kao članicu žirija showa "Supertalent", iz emisije u emisiju ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Nije ga poštedjela Šuput oprala kolegu zbog kojeg nije uspjela doći do riječi, bome se brzo opustio: "Melje, to ne možeš pričat"

Tako smo je prošle nedjelje imali priliku vidjeti u glamuroznom, ali i originalnom kostimiću sa samo jednom nogavicom, koji je upotpunila raskošnim nakitom i velom, no zbog ovog izdanja našla se i u modnim problemima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Šuput je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavila video svoje nezgode u backstageu, kada je ostala bez jednog dijela svojeg outfita.

"Mreža za kosu mi je upravo ostala na zavjesi", napisala je preko snimke u kojoj se vidi i kako joj je u pomoć priskočio frizer Mijo Majhen.

Kraj nje se za to vrijeme upjevavao novi član žirija, glumac Fabijan Pavao Medvešek, kojeg je Maja upitala i zašto to radi, a on joj je odgovorio kako ne bi htio da mu se nešto dogodi s glasom.

Inače, osim Maje i Fabijana, žiri showa "Supertalent" čine još i operna pjevačica Martina Tomčić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +17 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene