Ne stari!

Maja Šuput pozirala je u zagrljaju našeg pjevača koji je miljenik mnogih žena: ''Ovako je izgledao i kad sam ga upoznala kao curica''

Maja Šuput i Boris Novković - 1 Maja Šuput i Boris Novković - 1 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Boris Novković - 5 Maja Šuput i Boris Novković - 4 Maja Šuput i Boris Novković - 2 Maja Šuput - 12 Maja Šuput - 11 Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput pozirala je s Borisom Novkovićem pa ispričala kako ga se sjeća još iz svojih mladih dana.

Maja Šuput podijelila je nekoliko fotografija s našim poznatim pjevačem Borisom Novkovićem, a dvojac je pozirao zagrljen i dobro raspoložen.

Naša pjevačica dala mu je veliki kompliment u opisu.

''Večeras dijeleći pozornicu s kolegom Borisom Novkovićem shvatila sam da je vrijeme za njega stalo... Sjećam se da je ovako izgledao kao i kad sam ga upoznala dok sam bila mala curica'', napisala je pjevačica.

Njezini pratitelji složili su se da Boris izgleda bolje nego ikada.

''Isti da, on je uvijek isti'', ''Ja to uvijek kažem'', ''Lijepi kompliment Borisu'', pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, pjevačica se nedavno vratila sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom iz Španjolske. Obitelj Tatarinov uživala je u Marbelli, a ovo putovanje priuštili su si kako bi tamo proslavili godišnjicu braka i Nenadov rođendan.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Šuput i Bloom prava su atrakcija u Španjolskoj, morate pogledati fotografije da vidite zašto!

Pogledaji ovo Nenad Tatarinov Celebrity Šuput podijelila fotku supruga iza rešetaka pa na prvu zbunila pratitelje, evo gdje je to uspio biti zatvorenik

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina 2008. godine - 1 Severina 2008. godine - 2 Severina 2008. godine - 3 Severina 2008. godine - 4 +26 Severina 2008. godine - 5 Nekad i sad Sevka je prije 16 godina odjenula vjenčanicu, ali nije bila riječ o vjenčanju, o tom danu se još dugo pričalo!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Profesorica francuskog - 8 Profesorica francuskog - 7 Profesorica francuskog - 6 Profesorica francuskog - 5 +15 Profesorica francuskog - 4 Celebrity Njezino lice već ste vidjeli na Novoj TV, a sad se predstavila i u novom showu: ''Pribojavala sam se da me ne prepoznaju...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene