Sjećate li se?

Sevka je prije 16 godina odjenula vjenčanicu, ali nije bila riječ o vjenčanju, o tom danu se još dugo pričalo!

Severina Severina Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina 2008. godine - 1 Severina 2008. godine - 2 Severina 2008. godine - 3 Severina 2008. godine - 4 Severina 2008. godine - 5 Severina 2008. godine - 6 Severina 2008. godine - 7 Severina 2008. godine - 9 Severina 2008. godine - 10 Tarik i Lejla Filipović - 2 +20 Tarik i Lejla Filipović - 3 Galerija

Prije 16 godina Severina je napravila ''vjenčanje'' o kojem se još dugo pričalo, a evo o čemu se radilo.

Severina je prije 16 godina zasjala u vjenčanici, ali tad se nije radio o njenom vjenčanju.

Razlog zbog kojeg je Severina nosila bijelu vjenčanicu te ruže na glavi bila je promocija njezina albuma ''Zdravo Marijo'', a ovo je događanje privuklo veliku pozornost.

Pjevačica je nosila bijelu usku vjenčanicu, dugački veo s čipkanim rubom i visoki ukras na glavi od rozih i crvenih ruža od kojih je bio napravljen i buket. Oko vrata je nosila dvije krunice u bojama kao i ruže, a imala je i crveni ruž za usne.

Baš poput pravog vjenčanja, Severina je imala i mladoženju koji je bio Goran Bregović, popis gostiju za stolovima, djeveruše, prvi ples, pa čak i časnu sestru i svećenika, a fotografije koje možete pogledati u našoj galeriji su jednostavno neponovljive.

Među djeverušama su bile Jelena Rozga, Ana Begić Tahiri, Leona Paraminski, a sve su nosile vjenčić na glavi te pozirale s mladenkom Severinom.

Među uzvanicima su bili Mišo Kovač, Tarik i Lejla Filipović, Jole, Boris Novković i brojni drugi.

Pogledaji ovo Svećenik Tomislav Lukač Celebrity Svećenik odgovorio Severini nakon što mu je odbrusila: "Saznajte istinu, jako me izvrijeđala..."

Pogledaji ovo Jelena Rozga i Severina - 1 Celebrity I dalje mislite da su u estradnom sukobu? Jelena Rozga jednim potezom ušutkala fanove i dala naslutiti u kakvim je odnosima sa Severinom

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina kritizirala novu Vladu pa pozvala na akciju: "Nezamislivo u 21. stoljeću, osim u društvima zakopanim u patrijarhat"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Profesorica francuskog - 8 Profesorica francuskog - 7 Profesorica francuskog - 6 Profesorica francuskog - 5 +15 Profesorica francuskog - 4 Celebrity Njezino lice već ste vidjeli na Novoj TV, a sad se predstavila i u novom showu: ''Pribojavala sam se da me ne prepoznaju...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković i supruga Ana - 11 Andrej Plenković i supruga Ana - 10 Andrej Plenković i supruga Ana - 9 +25 Andrej Plenković i supruga Ana - 8 Celebrity Poznat je razlog zbog kojeg je supruga Andreja Plenkovića napravila istup i pojavila se u javnosti, premijer je sve sam objasnio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene