blagdansko ozračje

Maja Šuput pokazala kako sa suprugom i preslatkim Bloomom provodi Uskrs, neki su ih usporedili s kraljevskom obitelji

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 +5 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput je na Instagramu svima čestitala Uskrs uz preslatke fotke sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput na Instagramu je pokazala kako je uredila obiteljski dom za Uskrs. Pozirala je sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim preslatkim sinčićem Bloomom uz blagdanski stol te je otkrila djelić atmosfera iz njihova doma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Maja je pripremila pravu gozbu sudeći po viđenom, a uz šarene pisanice dom je ukrasila i velikim plišanim zečevima. "Od srca vam želimo sretan i blagoslovljen Uskrs", napisala je Šuput u opisu fotki.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Brojni pratitelji uzvratili su čestitke, a neki su imali i zanimljive komentare. "Kraljevska obitelj", napisao joj je jedan pratitelj.

Šuput je u posljednje vrijeme zauzeta snimanjem showa ''Ples sa zvijezdama'', u kojem je u ulozi voditeljice, koja joj je sjajno sjela. Ni ove nedjelje nema odmora, a svi jedva čekaju vidjeti njezino novo modno izdanje koje je pripremila za uskršnji specijal.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +5 Meghan Markle Celebrity Meghan Markle u govoru "bocnula" kraljicu zbog onoga što je davno rekla, pa pred svima poljubila Harryja

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Bojana Gregorić Vejzović Domenica Žuvela Maja Šuput i Marko Grubnić +15 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 inMagazin Franka, Bojana i Grubnić otvorili dušu i progovorili o svojim ljubavnim životima: "Gura te dalje i jednostavno je bolje s njom!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene