Samo ljubav!

Franka, Bojana i Grubnić otvorili dušu i progovorili o svojim ljubavnim životima: "Gura te dalje i jednostavno je bolje s njom!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Bojana Gregorić Vejzović Domenica Žuvela Marko Petrić, Gabriela Pilić Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Pedro Soltz i Iris Cekuš - 1 Pedro Soltz i Iris Cekuš - 2 +0 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Ljubav je bol ili najljepši osjećaj na svijetu? O ljubavi za In Magazin otvoreno govore Franka Batelić, Marko Grubnić, Bojana Gregorić Vejzović i drugi kandidati showa "Plesa sa zvijezdama".

Ljubav nas pokreće, ljubav nas drži budnima i uz ljubav slađe sanjamo! Zvijezde showa Ples sa zvijezdama otvorile su dušu i progovorile o svojim ljubavnim životima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Koliko im znači ljubav njihovih partnera, djece i prijatelja te što su sve spremni napraviti za ljubav otkrili su Franka Batelić, Bojana Gregorić Vejzović, Marko Grubnić, Pedro Soltz, Vanetina Walme, Marko Petrić i drugi.

"To je baš doslovno esencija života, ja mislim da je ljubav svuda oko nas, u svemu", smatra Marko Grubnić.

"Neka ta energija, sila koja je tu, nije toliko opipljiva, a postoji. Ispunjava te i gura te dalje i jednostavno je bolje s njom", kaže Gabriela Pilić.

"Ljubav je stvarno nešto što nas sve pokreće, bez ljubavi nema ničeg. Ljubav prema plesu, ljubav prema partneru, mislim da je to jako lijepi spoj svega", zaključila je Valentina Walme.

Što ostale zvijezde i mentori showa kažu o ljubavi provjerite u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene