nema dosade s majom!

Šuput napravila raspašoj u haljini ispod koje je virio čipkasti grudnjak, a bujni dekolte došao je do izražaja!

Maja Šuput Maja Šuput Nikola Cutuk/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput povodom koncerta u Sisku počastila je publiku dobrom zabavom i poznatim hitovima, a ni ovog puta nije razočarala odjevnom kombinacijom.

Pjevačica i kraljica svadbi Maja Šuput održala je koncert u Sisku povodom Dana Sisačko-moslavačke županije. 

Iako je poznata po svojim atraktivnim i glamuroznim modnim kombinacijama, Maja je ponovo oduševila u kratkoj haljini zmijskog uzorka. Ispod haljine se nazirao crni grudnjak koji je istaknuo njezino poprsje, a uz to je iskombinirala i crne duboke čizme na potpeticu. 

Majin outfit mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Maja je počela snimati novu sezonu "Supertalenta", a već se pohvalila i videozapisima sa seta te je otkrila da joj na snimanju društvo pravi njezin sinčić Bloom.

Njezina kolegica koja je također članica našeg žirija Martina Tomčić otkrila je da njih dvije zajedno idu i na set pa pokazala kako provode vrijeme do Nove TV.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 1 Celebrity Maju Šuput ni vremenske neprilike nisu spriječile da održi posljednji koncert, podijelila je urnebesnu snimku: ''Ovako se ide na binu!''

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Je li ovo najsmješnija i najslađa fotka Majinog Blooma? Nevjerojatno je koliko nalikuje na nju!

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila je što radi po cijele dane: ''Ovo traje od jutra do mraka, ali idem s veseljem''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Barron Trump - 6 Melania i Barron Trump - 2 Melania i Barron Trump - 4 Melania i Barron Trump - 3 +30 Melania i Barron Trump - 5 Celebrity Supruga Donalda Trumpa viđena je prvi put nakon njegove presude, o njihovu braku već se dugo priča, a nešto nikome nije jasno!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 3 Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 6 +24 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 8 Celebrity Naš komičar i lijepa supruga jedan su od najskladnijih hrvatskih parova, a zajedno su prošli kroz teško razdoblje zbog kojeg se vole još jače!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene