Nije bila raspoložena

Supruga Donalda Trumpa viđena je prvi put nakon njegove presude, o njihovu braku već se dugo priča, a nešto nikome nije jasno!

Melania i Barron Trump - 1 Melania i Barron Trump - 1 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Barron Trump - 6 Melania i Barron Trump - 2 Melania i Barron Trump - 4 Melania i Barron Trump - 3 Melania i Barron Trump - 5 Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump +24 Donald i Melania Trump Galerija

Melania Trump i sin Barron Trump viđeni su prvi put nakon presude Donalda Trumpa koja je dugo čekala svoj epilog.

Donald Trump postao je prvi američki predsjednik koji je prije tjedan dana osuđen za zločin. Porota New Yorka proglasila ga je krivim za krivotvorenje dokumenata kako bi se prikrila isplata za ušutkavanje pornozvijezde Stormy Daniels uoči izbora 2016. godine, a porota je presudila da je bivši američki predsjednik kriv po sve 34 točke optužnice.

Njegova obitelj o svemu šuti, a supruga Melania Trump sad je nakon dugo vremena viđena u javnosti, i to u društvu njihova sina Barrona Trumpa.

Melania i Barron izlazili su iz hotela u New Yorku, a fotografije odmah pokazuju kako bivša prva dama nije bila nimalo raspoložena. To pojavljivanje nakon kontroverznih vijesti o Donaldu Trumpu privuklo je veliku pozornost medija, a dok je ona bila meta paparazza, 18-godišnji Barron uspio je donekle izbjeći kamere.

Donald i Melania vjenčali su se u siječnju 2005. godine, na vjenčanje su potrošili milijun dolara, a u braku su dobila sina Barrona.

Zbog brojnih Trumpovih skandala mnogi se i dalje pitaju što Slovenka radi s političarem, a nedavno su se proširila i šuškanja kako Melania planira razvod od bivšeg predsjednika jer je, prema pisanju stranih medija, pregovarala o svom predbračnom ugovoru prije suprugova potencijalnog drugog predsjedničkog mandata.

No ništa još nije sa sigurnošću potvrđeno.

Pogledaji ovo Melania i Donald Trump Celebrity Isplivali detalji o pravim razlozima čudnovatog ponašanja Melanije Trump: "Bilo je to uznemirujuće i ponižavajuće"

Pogledaji ovo Melania Trump - 3 Celebrity Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

Pogledaji ovo Amalija Knavs i Melania Trump Celebrity Majka Melanije Trump preminula u dobi od 78 godina, ona je bila uz nju u posljednjim danima: "Nedostajat će nam neizmjerno"

Pogledaji ovo Donald i Melania Trump Celebrity Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 1 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 2 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 3 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 4 +25 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 5 Nekad i sad Osvanule fotografije s vjenčanja atraktivne Zagrepčanke i slavnog Argentinca, koje je okupilo i brojna poznata lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene