Raskošno slavlje

Osvanule fotografije s vjenčanja atraktivne Zagrepčanke i slavnog Argentinca, koje je okupilo i brojna poznata lica

Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 13 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 13 Ranko Šuvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 1 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 2 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 3 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 4 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 5 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 6 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 7 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 8 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 9 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 10 +19 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 11 Galerija

Luis i Matea Ibáñez prije točno devet godina izmijenili su bračne zavjete u crkvi, a sada su osvanule fotografije s njihova vjenčanja.

Bivši igrač Dinama, Argentinac Luis Ibáñez u sretnom je braku sa Zagrepčankom Mateom, s kojom ima i dvojicu sinova.

Par je prije točno devet godina izmijenio zavjete u crkvi Svih Svetih u Sesvetama, nakon čega su priredili i raskošnu zabavu za uzvanike.

Mladenka je tada zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom, dok se mladoženja uskladio s njihovim sinčićem Thiagom, koji je tada imao godinu i pol.

Na vjenčanju je bila i Luisova obitelj, koja je doputovala za tu svečanu priliku, a među uzvanicima su bila brojna poznata lica, uključujući i Ibáñezove bivše suigrače iz Dinama Antu Rukavinu, Juniora Fernandes i Jerku Leku, koji je došao s tadašnjom suprugom Ivom.

Fotografije s crkvenog vjenčanja Luisa i Matee Ibáñez pogledajte u našoj galeriji.

Par se dvije godine ranije vjenčao u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici, a Matea je tada bila trudna, pa su priredili intimno slavlje u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Drugog sina Mathiasa dobili su ožujku 2017.

Luis i Matea aktivni su na društvenim mrežama i često dijele zajedničke fotografije, a pratitelji ih oboje redovito obasipaju komplimentima na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli •Fashion •Beauty •Lifestyle (@mateaibanez)

Inače, argentinski nogometaš nakon Dinama je promijenio nekoliko klubova, a prošle se godine odlučio vratiti u Zagreb, gdje je potpisao za Jarun, klub iz drugog ranga hrvatskog nogometa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Portret Kate Middleton Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 2 Neda Parmać - 1 +27 Neda Parmać - 2 Celebrity Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene