povukla se iz medija

Procurio video prvog izlaska u javnost Donalda i Melanije Trump poslije sedam mjeseci, bivša prva dama posebno je privlačila pažnju

Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump Melania i Donald Trump - 3 Melania i Donald Trump - 2 Melania i Donald Trump - 1 +18 Donald Trump Galerija

Melania i Donald Trump pojavili su se ovih dana prvi put zajedno u javnosti poslije sedam mjeseci, način na koji je Melania bila odjevena ukrao je sve poglede prisutnih.

Melania i Donald Trump pojavili su se prvi put zajedno u javnosti poslije sedam mjeseci. Povod je bila zabava za Noć vještica organizirana na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi.

Dok je Donald Trump paradirao u klasičnom odijelu i s čuvenom crvenom kravatom, njegova supruga pojavila se u zavodljivoj haljini koja je istaknula njenu manekensku liniju. Na dekolteu je imala i zanimljiv prorez koji je istaknuo bujni dekolte.

Dok su prilazili stolu za kojim su sjedili, Trump je pozdravljao goste, a jedna od zaposlenica pomaknula je stolac kako bi Melania mogla sjesti.

Supružnici su bilo dobro raspoloženi, a ovo im je bio prvi izlazak u javnost nakon sedam dugih mjeseci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J H (@trump_mania)

Donald i Melania vjenčali su se u siječnju 2005. godine, na vjenčanje su potrošili milijun dolara, a u braku su dobila sina Barrona.

Trumpov i Melanijin brak dospio je u središte pozornosti nakon izlaska knjige Michaela Wolffa "Vatra i bijes" 2016. godine, koja je detaljno opisala njihov bizarni privatni život. Wolff je tvrdio da je njihov brak bio zbunjujući za gotovo sve oko njih i da zapravo zajedno provode relativno malo vremena.

"Mogli su proći dani da ne komuniciraju, čak i kad su oboje bili u Trump Toweru", tvrdio je Wolff.

U knjizi je također navedeno da je prvi bivši par spavao u odvojenim spavaćim sobama u Bijeloj kući te da je Donald prijateljima tvrdio da što je veća dobna razlika između starijeg muškarca i mlađe žene, to ona prevaru shvaća manje osobno.

Melania je često bila na meti kritika kada je bila prva dama, mnogi su govorili da je previše isključena iz javnosti i da se ponaša previše povučeno, a sada se pretpostavlja da želi izbjeći svu pozornost kada je Donald tema svjetskih medija.

Većinu ljeta provela je u New Yorku, dok je Donald vodio kampanju diljem zemlje za svoju predsjedničku kampanju 2024. Njima blizak i anonimni izvor nedavno je rekao za People da se ona drži što dalje od njegovih pravnih problema.

Nedavno su se proširila i šuškanja kako Melania planira razvod od bivšeg predsjednika jer je, prema pisanju stranih medija, pregovarala o svom predbračnom ugovoru prije suprugova potencijalnog drugog predsjedničkog mandata. 

No, ništa još nije sa sigurnošću potvrđeno. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić +25 Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena u šetnji sa svojom djecom, pogledajte koliko je narastao njezin prvorođenac, kojeg inače skriva od javnosti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Karol G Karol G Karol G Karol G +23 Karol G Celebrity Na Instagramu je bomba bez mane, no istina je ipak nešto drugačija: Paparazzi razotkrili kolumbijsku zvijezdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene