Predivni!

Naš komičar i lijepa supruga jedan su od najskladnijih hrvatskih parova, a zajedno su prošli kroz teško razdoblje zbog kojeg se vole još jače!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Neva Zganec/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 3 Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 6 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 8 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 7 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 3 Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić - 8 +18 Korana Gvozdić - 3 Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić zablistali su na crvenom tepihu ovih dana, a poznati su kao jedan od naših najskladnijih parova.

Naša manekenka Korana Gvozdić i njezin suprug, komičar Ivan Šarić bili su jedni od brojnih gostiju na Story Hall of Fameu.

Njih dvoje jedan su od najskladnijih parova naše estrade, a da se vole kao i prvog dana, pokazali su i na crvenom tepihu pozirajući u zagrljaju.

Korana je zablistala u dugoj zlatnoj haljini, a Ivan je nosio tamnoplavo odijelo.

Par je zajedno od 2012. godine, a 2021. rodio im se sin Oliver, zbog kojeg su prošli kroz vrlo emotivno razdoblje života.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom razdoblju koje su doživjeli pričala na svojem Instagramu.

"Ja sam svoga sina primila u naručje 25. dan, a tata ga je prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo nakratko se razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese prašinu i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je tada u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

Pogledaji ovo Korana Gvozdić - 2 Celebrity Korana Gvozdić objavila video najljepše čestitke za 41. rođendan: ''Najbolji pomagač u puhanju svjećica''

Pogledaji ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić Celebrity Jedan od omiljenih domaćih parova sa sinčićem je prošao kroz težak period, a sada su predivnom obiteljskom fotkom obilježili njegov važan dan!

Pogledaji ovo Korana Gvozdić - 7 Nekad i sad Korana Gvozdić prisjetila se važne svečane večeri prije 23 godine i pokazala kako je izgledala: ''Na pragu punoljetnosti...''

Pogledaji ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić Celebrity Ivan Šarić objavio snimku svoje Korane u nesvakidašnjoj akciji, pa dobro zabavio pratitelje: "Ima li tko jači? Luđi nema sigurno!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Eastwood - 6 Scott Eastwood - 4 Scott Eastwood - 5 Scott Eastwood - 3 +26 Scott Eastwood - 2 Celebrity Nasljednik legendarnog glumca i u 39. godini hvali se isklesanim torzom, no i dalje svi pričaju o tragediji od koje se dugo oporavljao  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 6 Antonija Šola - 5 Antonija Šola - 4 Antonija Šola - 3 +29 Antonija Šola - 2 Nekad i sad Znate li koliko su stare ove fotografije Antonije Šole? Pjevačica se do danas ništa nije promijenila, a nećete vjerovati koji je rođendan proslavila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene