"Naša snaga je njihova hrabrost!"

Jedan od omiljenih domaćih parova sa sinčićem je prošao kroz težak period, a sada su predivnom obiteljskom fotkom obilježili njegov važan dan!

Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 9 Korana Gvozdić - 8 Korana Gvozdić - 7 Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom - 3 Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom - 2 Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 3 Ivan Šarić i Korana Gvozdić +16 Korana Gvozdić - 1 Galerija

Ivan Šarić i Korana Gvozdić sa sinom Oliverom obilježili su Međunarodni dan prijevremeno rođene djece predivnom obiteljskom fotografijom.

Manekenka Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić jedan su od omiljenih domaćih parova, a posljednje dvije i pol godine njihov se život vrti oko sinčića Olivera.

Sada su na svojim profilima na Instagramu oboje podijelili predivnu obiteljsku fotografiju povodom Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece, koji se obilježava 17. studenog.

"'Naša snaga je njihova hrabrost!' A njegov osmijeh nama je SVE", napisali su u opisu fotke na kojoj svi troje poziraju nasmijani od uha do uha.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

"Presladak Oli... Predivna obitelj", "Sreća u jednoj slici", "Palčić gore za Oliviera i sve palčiće", "Najljepša obitelj", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju 2021., a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem profilu na Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, kojim je i tada rasplakala mnoge.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 3 +26 Taylor Swift - 4 Celebrity Tragedija na koncertu jedne od najvećih svjetskih zvijezda, oglasila se i shrvana glazbenica : "Moje slomljeno srce je uz obitelj i prijatelje"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić i Ana Uršula Najev Domagoj Ivanković - 2 +19 Nika Barišić Nekad i sad Pogledajte koliko su se Josip i Lara iz Kumova promijenili od početka snimanja serije: "Smršavili ste u međuvremenu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene