Maleni je narastao!

Korana Gvozdić i Šarić snimljeni u šetnji u najdražem društvu, preslatki prizori rastopili su njihove obožavatelje!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Neva Zganec/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom - 3 Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom - 2 Korana Gvozdić i Ivan Šarić sa sinom - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 1 +18 Korana Gvozdić - 4 Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić snimljeni su u u Zagrebu šetnji sa sinom Oliverom, a svi su primijetili kako je dječak narastao.

Komičar Ivan Šarić i njegova lijepa partnerica Korana Gvozdić snimljeni su u opuštenoj šetnji zagrebačkim ulicama i to u najslađem društvu njihova sina Olivera.

Maleni je uživao na tatinim ramenima, a svi su uživali u sladoledima. Korana je u jednom trenutku pohitala Oliveru u pomoć kako bi ga pobrisala maramicom nakon što se malo zaigrao omiljenom slasticom.

Korana se nedavno na društvenim mrežama prisjetila dana koje je sa sinom provela u bolnici nakon njegova rođenja i teškog razdoblja kroz koje su prošli.

"Nije lako objasniti tok misli koji se tada vrtio u glavi, ali čvrsto sam vjerovala da će on znati da sam pored njega, s kapom na glavi i da slavimo njegov prvi tjedan. Bilo je to daleko od one radosti koju bi majka trebala ili mogla osjećat, ali nekako sam se morala trgnut. Svaki sljedeći tjedan dolazila sam mu s kapicom i na pitanje doktora i sestara 'Koji ono danas slavimo?' ja sam sa sve većim i većim osmijehom odgovarala 'Evo drugi!' 'Treći nam je!' 'Već nam je četvrti!', 'Petiiii!'... Bezbroj fotki i videa poslali smo tati, koji nije mogao ući u bolnicu, ali bio je na drugoj strani videopoziva. Kapica je s nama proslavila i prvu godinu, a sada evo i drugu! I znate što!? Nikada ne treba podcjenjivati šareni komad kartona!" napisala je Korana uz uspomene iz bolnice i jednu fotografiju s Oliverove rođendanske proslave.

"Niti treba podcijeniti snagu mame koja sve to proživi", "Predivno", "Divna snaga majke", "Jedna kartonska kapica, jedna mama, sitnice, a tako velike stvari... Tisuću emocija i najveća ljubav", pisali su joj pratitelji koje je raznježila statusom.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju 2021. godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +25 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Celebrity Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica, Arian Vuica i Vuk Vidor Alka i Arian Vuica Arian Vuica i Filip Gežan - 3 Alka Vuica +20 Alka Vuica i Ella Dvornik Nekad i sad Alka Vuica objavila rijetku fotografiju s bivšim partnerom i ocem svog sina Ariana, njihova ljubav nije opstala, ali...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene