Zgodni sin

Nasljednik legendarnog glumca i u 39. godini hvali se isklesanim torzom, no i dalje svi pričaju o tragediji od koje se dugo oporavljao

Scott Eastwood - 1 Scott Eastwood - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Eastwood - 6 Scott Eastwood - 4 Scott Eastwood - 5 Scott Eastwood - 3 Scott Eastwood - 2 Scott Eastwood Scott Eastwood Scott Eastwood Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) +20 Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Galerija

Malo tko zna da je glumac Scott Eastwood nasljednik jednog jedinog Clinta Eastwooda, a ovaj šarmer i s 38 godina može se pohvaliti zavidnom figurom.

Američki glumac i model Scott Eastwood snimljen je kako uživa na plaži u talijanskom gradu Bariju, a paparazzi su uhvatili njegovo isklesano tijelo dok je izlazio iz mora.

Scott ima 38 godina i slovi za jednog od najpoželjnijih glumaca, a proslavio se prvenstveno zbog prezimena i nevjerojatne sličnosti s ocem, legendarnim glumcem Clintom Eastwoodom. Plave oči i kosa, nabildano tijelo i šarmantan osmijeh lansirali su mladog Scotta u zvjezdanu orbitu, ali da je u rodu s legendom ne voli stalno isticati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood)

O njegovom ljubavnom životu zna se malo, a za to postoji i opravdani razlog. Naime, njegova velika ljubav Jewel Brengman tragično je preminula, a Scottu su trebale godine da se od njenog gubitka oporavi.

"Izgubio sam prijatelje i prije. I to neke velike prijatelje. No nikada prije toga nisam izgubio nekoga s kime sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa spojevima i vezama", ispričao je Scott u intervjuu za GQ 2016. godine.

Podsjetimo, 26-godišnja gimnastička trenerica i model tog se kobnog dana vozila iz San Diega u Los Angeles nakon što je gotovo cijeli dan provela na jednom modnom snimanju, a tom je prilikom unajmila automobil koji je imao neispravan zračni jastuk. On se u jednom trenutku iznenada otvorio prejakom brzinom, a metalni šrapnel nesretnoj se djevojci zabio u vrat.

Njezin je otac uložio tužbu protiv proizvođača automobila, japanskog proizvođača zračnih jastuka te rent-a-cara, što je bila jedna od najvećih presuda u automobilskoj industriji u SAD-u.

Ima li Scott danas djevojku, u medijima nije poznato, a posljednji put s nekom ženskom osobom viđen je 2022. godine na odmoru u Grčkoj. Uživao je tad s Maddie Serviente te su izmjenjivali nježnosti na ležaljci.

Pogledaji ovo Clint Eastwood Nekad i sad Krhka pojava glumačke legende rastužila je njegove obožavatelje, pojavio se u javnosti nakon dugo vremena!

Pogledaji ovo Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Službeno ima osmero djece, za neke desetljećima nije znao, a njegov komentar na tu brojku pomalo iznenađuje

Pogledaji ovo Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Celebrity Još je samac, ali uživa u ženskom društvu: Jedan od najpoželjnijih muškarca ne odriče se ove titule

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda i Marta Boban Leonarda i Marta Boban Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 2 +25 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Celebrity Bračni par Boban svojih petero djece inače skriva od javnosti, no sada se Leonardi u izlasku pridružila kći!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea i Alen Bičević Minea - 3 Minea - 2 Minea - 1 +25 Minea i Alen Bičević - 2 Clubzone Minea i pobjednik našeg hit-showa snimili su duet, poslušajte njihov ljetni hit: ''Bio sam njezin fan, a sada..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene