Burna ljubavna prošlost

Koga ljubi jedan od najvećih frajera u Hollywoodu? Lomio je brojna srca i nitko nije siguran koliko ima djece, a onu pravu pronašao je tek u devetom desetljeću!

Clint Eastwood i Christina Sandera - 7 Clint Eastwood i Christina Sandera - 7 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Clint Eastwood i Christina Sandera - 1 Clint Eastwood i Christina Sandera - 2 Clint Eastwood i Christina Sandera - 3 Clint Eastwood i Christina Sandera - 4 Clint Eastwood i Christina Sandera - 5 Clint Eastwood i Christina Sandera - 6 Clint Eastwood i Christina Sandera - 8 Clint Eastwood i Christina Sandera - 9 Clint Eastwood i Christina Sandera - 10 Clint Eastwood i Christina Sandera - 11 +12 Clint Eastwood i Dina Ruiz (Foto: Profimedia) Galerija

Clint Eastwood iza sebe ima dva razvoda i niz propalih veza sa slavnim damama, a od 2014. godine je u sretnoj vezi sa samozatajnom Christinom Sanderom.

Legendarni holivudski glumac Clint Eastwood (92) svojevremeno je slovio kao veliki zavodnik i slomio je brojna ženska srca, no od 2014. godine u sretnoj je vezi sa samozatajnom Christinom Sanderom.

Par uspješno skriva detalje svoje romanse od javnosti, a navodno su se upoznali dok je ona radila u njegovom hotelu u Kaliforniji.
Glumac još nijednom za medije nije govorio o svojoj partnerici, koja se ne voli eksponirati, te nije prisutna ni na društvenim mrežama. Privatnost godi i Eastwoodu pa se par skrasio daleko od očiju javnosti, na poluotoku Monterey, gdje se nalazi i njegov hotel u kojem su se upoznali.

Prvi put su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na dodjeli Oscara 2015. godine, kada je Eestwoodov film "Snajperist" ostvario čak šest nominacija, a ona ga je od tada pratila na još nekoliko važnih događanja.

Glumac iza sebe ima dva razvoda i niz propalih veza sa slavnim damama te je, koliko je poznato, otac osmero djece.

Prvo dijete, kćer Kimberly, dobio je s kaskaderkom Roxanne Tunis, za koju se nikada nije oženio.

Pred oltar je prvi put stao 1953. godine s glumicom Maggie Johnson, s kojom je dobio dvoje djece, sina Kylea i kćer Allison. Njihov brak počeo se raspadati krajem 70-ih, nakon čega je on počeo živjeti s glumicom Sondrom Locke, koja je također u to vrijeme bila u brku Od Maggie se službeno razveo 1984. godine, dok se Sondra od svojeg supruga nikada nije razvela, a u vrijeme suživota s Clintom imala je dva pobačaja.

Dok je živio sa Sondrom, Clint je imao još jednu aferu sa stjuardesom Jacelyn Reeves, s kojom je također dobio dvoje djece, sina Scotta i kćer Kathryn, a njihov je identitet svijetu bio nepoznat sve do 2000. godine.

Clint je 1993. godine s glumicom Frances Fisher dobio kćer Francescu, a njezino rođenje objavljeno na dan premijere njihova zajedničkog filma "Nepomirljivi".

Drugi put je stao pred oltar 1996. godine, s televizijskom voditeljicom Dinom Ruiz. Iste godine kada su se vjenčali, dobili su kćer Morgan, koja se pojavila u nekoliko tatinih filmova. Clint i Dina razveli su se 2014. godine.

Svakako najzanimljivija je priča o Clintovoj tajnoj kćeri, Laurie Murray, rođenoj 1954. godine, što je čini najstarijom od njegove djece. Identitet Lauriene majke nije poznat javnosti, a navodno je zatajila Clintu da je rodila njegovo dijete. Laurie je posvojio par iz Seattlea, a ona je kontaktirala Clinta kada je na rodnom listu vidjela njegove podatke.

No, prema dokumentarnom filmu iz 2012. godine, točan broj Clintove djece je nepoznat i moguće je da ih ima još.

Inače, iako su mu 92 godine, Clint se još nema namjeru umiroviti i sredinom lipnja kreće sa snimanjem filma "Juror No. 2", u kojem ipak neće glumiti već će ga samo režirati.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje  

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene