ma stvarno preslatko!

Korana Gvozdić objavila video najljepše čestitke za 41. rođendan: ''Najbolji pomagač u puhanju svjećica''

Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 3 Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 5 Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 3 +19 Korana Gvozdić - 4 Galerija

Korana Gvozdić na Instagramu je objavila video s tortom, a društvo su joj pravili njezin sinčić Oliver i partner Ivan Šarić.

Manekenka Korana Gvozdić podijelila je na svom profilu na Instagramu video u kojem sva sretna puše svjećice na čokoladnoj torti, a u tome joj pomaže njezin sinčić Oliver.

Tortu je do stola donio njezin partner Ivan Šarić, koji je kasnije pridržao malenog Olivera dok je zajedno s mamom pjevao veselo rođendansku pjesmicu.

"Zadnja dva rođendana imam najboljeg pomagača u puhanju svjećica!" napisala je u opisu Korana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

U komentarima su joj Pedro Soltz, Maja Šuput, Anita Dujić i mnogi drugi s estrade poželjeli sretan rođendan i uputili joj najljepše želje, a čestitkama su se u nastavku pridružili i pratitelji.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju 2021., a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo nakratko se razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese prašinu i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je tada rasplakala mnoge.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo - 2 Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović +23 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin uhvaćena u intimnim trenucima s našim glazbenikom za kojeg se šuška da joj je novi dečko!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene