mali genijalac

Šuput pokazala kako se njezin Bloom snalazi u hotelu, na simpatičan video teško je ostati ozbiljan: "Odmah posluga u sobu!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput i Marko Grubnić - 5 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je pokazala kako se provodi u Rovinju sa suprugom i sinom, a razigrani Bloom ukrao je svu pažnju.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom trenutačno uživa u Rovinju odakle se javila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Maja je u svojim pričama na Instagramu objavila nekoliko snimki i fotografija s odmora, a zna se tko je bio glavna zvijezda.

"Bloom u hotelu kao doma", napisala je uz video u kojem njezin sinčić jurca hodnikom hotela, a po ulasku u sobu odmah je otrčao do telefona.

"Odmah posluga u sobu", našalila se Maja.

Javila se i iz obiteljske šetnje gradom za koju su se svi skockali, a po snimkama je jasno da je razigrani Bloom roditeljima diktirao tempo šetnje.

Šuput se na profilu na Instagramu pohvalila i i svojim modno usklađenim frajerima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Kakvi frajeri"; Nije što su moji, ali...", napisala je Maja uz fotke Nenada i Blooma kojima je rastopila pratitelje.

Maja i Nenad sina su dobili u ožujku prošle godine i pjevačici je Bloom jedino dijete. Dječak je s roditeljima već proputovao brojne zemlje, a brzo je postao i glavna zvijezda Majina Instagrama.

Suprug i sinčić Maju svake nedjelje ponosno bodre u showu "Supertalent" u kojem je ona članica žirija.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lukas Nola i Tihana Lazović Bojana Gregorić Vejzović Lukas Nola Lukas i Barbara Nola - 3 +15 Lukas Nola Celebrity Naša glumica dirljivim oproštajem od Lukasa Nole zatekla kolegicu koja je na ovaj način doznala tužnu vijest

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 +6 Lana Klingor Mihić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Celebrity Evo zašto Lana Klingor Mihić žali što prije nije otišla iz Zagreba, a evo i čime se bavi u kasne večernje sate: "To više nitko ne radi!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene