baš zbunjujuće!

Šuput zavarala okupljene neobičnom odjevnom kombinacijom, svi su mislili da se radi o minici, a zapravo...

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput, Peta emisija Supertalent Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 +21 Maja Šuput i Marko Grubnić - 5 Galerija

Maja Šuput prevarila je sve okupljene koji su mislili da ima kratku haljinicu, a ispod je kombinirala hlače koje su ujedno bile i čizme.

Maja Šuput ne prestaje nas iznenađivati svojim modnim odabirima, pa je tako svakodnevno možemo vidjeti u nekom neobičnom outfitu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Ovog puta Maja je odjenula korzet bež boje koji nalikuje na raskošne haljine koje su dame nosile u prošlim stoljećima, a bujni dekolte držale su samo bretele.

Ruke je sakrila dugim rukavicama iz kojih je visio dodatan materijal, a onaj tko je Maju vidio samo do struka, pomislio bi da nosi ultra kratku haljinicu.

Međutim, Maja je napravila dobru varku te ispod korzeta odjenula hlače koje su ujedno bile i čizme u zmijskom uzorku.

Kombinaciju je dodatno upotpunila crnom kapicom, a onda se pohvalila novim projektom i suradnjom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je postala zaštitno lice jedne linije za njegu lica i kože, a sve je napisala i u opisu fotografija koje je podijelila.

''Ponekad odradim toliko stvari u danu da mi ni Instagram ne bi vjerovao. Jučer smo educirali žene o kolagenu, degustirali, družili se... Uglavnom ugodno se kolagenizirali!'' napisala je, a okupljeni su jedva čekali fotografiju sa svojim idolom i uspješnom hrvatskom pjevačicom i poduzetnicom.

Osim ove suradnje, Maja je nedavno otkrila i dugo čuvanu tajnu, a u javnost je na prodaju pustila i svoju vlastitu igračku, plišanca Seku Sveznalicu. Šuput je tajnu o plišancu čuvala dvije godine, a da stvar bude još bolja, ne radi se samo o plišancu koji ima razne funkcije već medvjedić ima i Majin glas. Pjevačica je otkrila da je tako postala prva poznata osoba u svijetu koja je dala svoj glas za igračku te se tako upisala i u povijest.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika Sandra Afrika +27 Sandra Afrika Celebrity Udala se Sandra Afrika? Objavila je fotke s vjenčanja i čestitke joj pristižu, ali jednim je detaljem uspjela sve zbuniti?

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 2 Zac Efron +17 Zac Efron Nekad i sad Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene