Baš su slatki!

Šuput objavila nove fotke s Bloomom i Nenadom u opuštenom izdanju, maleni je opet pravi hit: "Ovo je dijete pravi Božji blagoslov!"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 4 +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je na profilu na Instagramu preslatku fotografiju sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom.

Nakon što je doček provela radno i pjevala svojim obožavateljima na otoku Rabu, Maja Šuput uživala je u društvu svojih najdražih, sina Blooma i supruga Nenada Tatarinova, a koliko im je lijepo, pokazala je i na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

"Sve što si želim u 2023. je na ovoj slici", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj svi zajedno nasmijano poziraju u bazenu sa šarenim lopticama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Jako ste slatki", "Ovo dijete je predivno. Pravi Božji blagoslov", "Budite uvijek sretni i veseli, uživajući u životu", "Koja ljepota", "Predivni", "Baš ste slatki", "Sve što ti treba je tu", "Jako ste lijepi", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Maja je za doček Nove godine nastupila na otoku Rabu, na dječjem i na onom u ponoć, a dio atmosfere najluđe noći u godini podijelila je i na svojem profilu na Instagramu.

"Sretna Nova 2023. i sve najbolje od srca vam želimo! Hvala Rabu na najluđem dočeku, na oborenom rekordu broja ljudi, na energiji koju ću pamtiti zauvijek", napisala je Maja uz objavu.

Za nastup u novogodišnjoj noći Maja je odabrala srebrnu haljinu s velikim prorezom koji je otkrio pogled na njezine utrenirane noge. Na dočeku je bio i njezin suprug Nenad Tatarinov, kojemu je točno u ponoć potrčala u zagrljaj i po poljubac, nakon čega se vratila publici.

Maji je 2022. godina bila pretrpana poslovnim obvezama i zato ubrzo pakira kovčege i s obitelji leti na Mauricijus.

"Živim za 1. 1.! Sad je ovo već preživljavanje, više nije uživancija, ali kad ja odem na godišnji - ne dao vam Bog da me netko nazove! Pijesak, sunce, a i Bloom je baš rekao: 'Ja bih na Mauricijus!', pa rekoh, ajde!" izjavila je Maja za IN magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 +26 Lepa Brena - 4 Celebrity Lepa Brena s dekolteom do pupka plijenila pažnju na reprizi dočeka u Beogradu, pobrinula se da bude primijećena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene