pokazala svoje čari

Seksi izdanje naše plus-size manekenke: Zanosne obline istaknula je u korzetu s izrezima koji su otkrili više od očekivanog!

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Matej Grgić 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 5 Lucija Lugomer - 7 +5 Lucija Lugomer - 8 Galerija

Lucija Lugomer pojavila se na jednom gastro događaju u Zagrebu u seksi krozetu s izrezima na bokovima u kojem je naglasila svoje slavne obline.

Najpoznatija hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer pojavila se na gastro događaju Chef's Park u Zagrebu u izdanju u kojem je pokazala sve svoje čari.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

Nosila je crni korzet koji je istaknuo njezine zamamne obline, a prorezi na bočnim stranama otkrili su više kože od očekivanog. Stajling je upotpunila laganim svilenkastim hlačama s tokicama, sandalama i torbicom preko ramena, te je spremno zauzela pozu za fotografiranje.

U ovom izdanju nije mogla proći neprimijećena, a Lucija je cijelo ljeto mami uzdahe i na Insatgramu, svojim fotkama u badićima.

Sa svojih preko 146 tisuća pratitelja redovito dijeli i motivacijske poruke kojima ih potiče na jačanje samopouzdanja i ustrajanje u ciljevima.

Iza Lugomer je zavidna karijera plus-size modela, a uspjehe je uspjela ostvariti i izvan granica Hrvatske.

"Osim talijanskog Voguea, svakako moram uključiti onaj najdraži (jer je prvi) intervju za britanski Daily Mail na čak 15 stranica, zatim američki Allure te ABC News. Naravno, uz svoju inozemnu modnu agenciju", pohvalila se jednom prilikom za DNEVNIK.HR.

Lucija u smo ove godine imali priliku gledati i u showu "Ples sa zvijezdama" u kojoj joj je mentor i plesni partner bio Marko Šapina, i u kojem je osvojila dodatne simpatije domaće javnosti.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +12 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Raskošni dekolte obuzdale joj samo tanke trakice, čini se da joj razvod od nevjernog muža ne pada teško

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene