naljutili francuze?

Seksi glumac koji se pojavljuje u hit-seriji o kojoj svi pričaju oglasio se zbog negativnih komentara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucas Bravo istaknuo je da su morali odabrati jedan kut gledanja Pariza od mnoštva mogućih.

Serija "Emily in Paris", koja je prošlog tjedna debitirala na Netflixu, odmah je postala jedna od najgledanijih, no istodobno je dobila brojne negativne kritike. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Mnogi su ju nazvali klišejem, a Francuze je naljutilo kako su prikazani. O svemu se oglasio Lucas Bravo (32), koji je utjelovio zgodnog chefa u seriji. 

"Mislim da su u pravu na neki način. Portretirali smo klišeje i samo jedan prikaz Pariza. Pariz je jedan od najraznolikijih gradova u svijetu. Imamo tako puno načina razmišljanja, toliko različitih nacionalnosti, toliko različitih susjedstva", ispričao je Lucas u intervjuu za Cosmopolitan

"Jedan život ne bi bio dovoljan da saznate sve što se događa u Parizu. Cijeli svijet je u tom jednom gradu. U jednom trenutku kada želite ispričati priču o Parizu, morate izabrati kut gledanja. Morate odabrati svoju viziju", dodao je glumac. 

Netflixov hit "Emily u Parizu" kreirao je Darren Star, koji je radio na kultnim serijama "Beverly Hills, 90210", "Seks i grad" i "Melrose Place". On je upoznao gledatelje s Jasonom Priestleyjem, pokojnim Lukeom Perryjem, Chrisom Nothom, Johnom Corbettom, a sada i s Lucasom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by L U C A S 🪐 B R A V O (@lucasnbravo) on

Netflix još nije najavio snimanje druge sezone, no Bravo je otkrio što misli o novim epizodama. "Ubacili smo razne pikanterije uz različite likove. Na primjer kada Camille poljubi Emily u usta i pokazuje da joj nije žao. Svašta se može dogoditi između mog lika i njih dvije", rekao je. 

Glumac je istaknuo da smatra kako kreator Darren želi da druga sezona bude otvorenog uma. Pritom je otkrio i želi li da njegov lik chefa Gabriela završi s Emily ili Camille.

"U načinu na koji smo ostvarili stvari u prvoj sezoni, vidi se da je Gabriel više uzbuđen ili intoksiciran očekivanjem da će se probuditi njegov odnos s Emily", zaključio je Lucas. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene