''zauvijek model!''

Ljupka Gojić Mikić javila se s egzotičnog putovanja za koje je imala valjani razlog: ''Baš posebna žena!''

Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić - 4 Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 5 Ljupka Gojić Mikić - 6 Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 1 Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 2 +19 Ljupka Gojić Mikić - 1 Galerija

Ljupka Gojić Mikić uživa na odmoru povodom 18. godišnjice braka, a na njezinom Instagramu možemo vidjeti pravu obiteljsku idilu.

Bivša manekenka, danas uspješna poduzetnica i modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić sa svojim suprugom, djecom, majkom i bratom otputovala je na odmor gdje su obilježili 18. godišnjicu braka.

Na svom je Instagramu objavila nekoliko snimki s odmora u Dubaiju, a za jednu od objava pozira na pješčanoj plaži u jednodijelnom bikiniju ogrnuta ljetnom vestom. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

"Graciozna", "Zauvijek model", "Prekrasna", "Baš posebna žena", pisali su joj pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Inače, Ljupka je manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga nosila je revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih kozmetičkih bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Ljupka je 2009. godine pokrenula i svoju modnu liniju "Jolie Petite", a svoju odjeću najčešće reklamira sama.

Živjeli su devet godina u Japanu jer je Mihael tamo igrao nogomet, a djeca su išla u školu. Vratili su se u Hrvatsku 2017. godine te se Ljupka odlučila na veliki poslovni izazov i otvorila slastičarnicu u svojem kvartu, na Knežiji, koja glasi kao jedna od najboljih slastičarnica u Hrvatskoj.

Pogledaji ovo Ljupka Gojić Mikić Celebrity Ljupka Gojić Mikić otkrila kako je opstao njezin brak na daljinu s poznatim nogometašem i otvorila dušu o djetinjstvu, karijeri i majčinstvu!

Pogledaji ovo Ljupka Gojić Mikić - 1 Zanimljivosti Bijesna Ljupka Gojić Mikić o stanju u Zagrebu: ''Smrad ovog grada digne nam glavu da ipak vidimo iz kojeg smjera smrdi''

Pogledaji ovo In Magazin, Mirela Holy inMagazin Miljenik domaćih zvijezda okupio je brojna lica društvene scene: ''Ja njega doživljavam kao umjetnika, a ne dizajnera nakita''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 24 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 23 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 22 +25 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 21 Celebrity Pobjedniku našeg hit-showa javila se Hanka Paldum: ''Kakva raja od žene, obožavam!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić Meri Goldašić +26 Meri Goldašić - 6 Celebrity Poznata Hrvatica objavila spektakularne prizore iz oceana: "Bez teksta sam, ovo je raj!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene