zanimljiva iskustva

Ljupka Gojić Mikić otkrila kako je opstao njezin brak na daljinu s poznatim nogometašem i otvorila dušu o djetinjstvu, karijeri i majčinstvu!

Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić i Lana Gojak Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 1 Ljupka Gojić Mikić In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 2 +18 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 5 Galerija

Lana Gojak, voditeljica popularnog podcasta "Mame kod Lane", donosi još jednu fascinantnu epizodu s posebnom gošćom, Ljupkom Gojić Mikić. U dubokom i iskrenom razgovoru Ljupka otkriva svoju priču, koja obuhvaća nevjerojatnu modnu karijeru, izazove majčinstva te posebno prilagođavanje na novu kulturu.

Nova epizoda "Mame kod Lane" donosi intimne priče o podršci roditelja koju je Ljupka Gojić Mikić imala i načinima na koje tu podršku želi prenijeti na svoju djecu.

Ljupka svim slušateljima i gledateljima otkriva zanimljiva iskustva trudnoće, uključujući neobične preglede u Japanu, te svoja iskustva s čak tri poroda carskim rezom. Prvi carski rez morala je imati zbog salmonele i svinjske gripe, drugi zbog male razlike među djecom, a treći zbog moguće rupture maternice.

Njezina zanimljiva anegdota koju je odlučila podijeliti obuhvaća detalje uzbudljive utrke do telefona koja se odvila tijekom prvog razdoblja postpartuma nakon carskog reza, a njezin "protivnik" bio je suprug koji je tada upravo bio operirao trbušni zid.

Razgovor se proteže i na temu odgoja djece s fokusom na osposobljavanje za život koji je pred njima. Također, Ljupka je otkrila  zašto smatra da joj je iskustvo u modelingu pomoglo u majčinstvu i prilagodbi na život u Japanu te kako je prošlo privikavanje cijele obitelji na novu kulturu.

Zanimljiv odgovor Ljupkine kćeri na pitanje što želi raditi kada odraste nasmijao je sve prisutne: "Ništa, ovako kao mama", rekla je ne znajući još ništa o dotadašnjoj svjetskoj karijeri svoje mame.

Sa svim slušateljima i gledateljima Ljupka je također podijelila male savjete kako je njezin dugoročni brak na daljinu funkcionirao i kako se održao.

Brojne zanimljive teme poput putovanja kroz djetinjstvo, majčinstvo i druge zanimljiv aspekte života jedne majke poslušajte u novoj epizodi podcasta "Mame kod Lane" s Ljupkom Gojić Mikić, koja je dostupna već danas na YouTubeu, Spotifyju, Googleu i Appleu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Monika Budimir Ante i Monika Budimir - 1 Ante i Monika Budimir - 3 Ante i Monika Budimir - 2 +16 Ante i Monika Budimir - 4 Celebrity Antu Budimira i suprugu Moniku spojila je tužna sudbina, a ove godine imali su razloga za slavlje!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez +18 Javier Milei i Fatima Florez Celebrity Tko je nova prva dama koja je izazvala zanimanje javnosti? Nedavno se razvela nakon 22 godine braka, a procurio je i njihov kućni uradak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene