nastup o kojem se priča!

Pobjedniku našeg hit-showa javila se Hanka Paldum: ''Kakva raja od žene, obožavam!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 24 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 23 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 22 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 21 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 20 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 19 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 18 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 17 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 16 +19 Alen Bičević kao Hanka Paldum, TLZP - 15 Galerija

Nakon što se u zadnjem nastupu za ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirao u Hanku Paldum i odnio pobjedu, Alen Bičević je sada otkrio da ga je legendarna pjevačica kontaktirala nakon finala.

Alen Bičević, pobjednik osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", kao završnu transformaciju izabrao je prerušiti se u Hanku Paldum, a upravo mu je pjesma "Pamtim još" donijela četvrtu pobjedu u showu i sveukupnu titulu najboljeg.

Alen je pratiteljima na Instagramu otkrio da ga je poslije nastupa kontaktirala i sama kraljica sevdaha.

"Sinoć me zvala teta Hanka. Kakva raja od žene! OBOŽAVAM!" napisao je Alen na Instagram priči te je dodao kako to nije bio samo san. 

Pobjednik showa otkrio je i da se Hanka često sluša u njegovoj obitelji.

''Hanka se slušala kod nas doma i sluša se i dalje i mi smo familijarno veseljački nastrojeni, volimo harmoniku, pjesmu i glazbu tako da je meni to bilo prirodno uhu'', objasnio je Alen Bičević.

U finalnoj epizodi kao potpora u studiju pridružila mu se i majka.

''Puno njih je zamijenilo Hanku Paldum s mojom mamom i obrnuto, tu su negdje s frizurom i konstrukcijom lica tako da ta maska nije bila nešto veliki problem za napravit. U nekim momentima sam više ličio na svoju mamu nego na Hanku'', ispričao je Alen.

Što je Alen poručio nakon pobjede pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo TLZP inMagazin Alen Bičević tijekom pobjedničkog nastupa zaplesao s majkom, usporedio ju je s Hankom Paldum: ''Tu su negdje s frizurom i konstrukcijom lica''

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP - 9 Celebrity Sve je osvojio svojim talentom, a koja vam je Alenova transformacija bila najbolja?

Pogledaji ovo Marko Grubnić i Minea - 2 Celebrity Grubnić zahvalio svima koji su s njim bili dio megaprojekta: ''Ovi ljudi postali su mi obitelj...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jelena Karleuša Jelena Karleuša Severina - 6 Severina - 2 +25 Severina Celebrity Pogledajte kako je Severina odgovorila na Karleušine provokacije, uz urnebesnu fotku iskopala je i iznenađujuće snimke!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 5 Vera Wang - 4 Vera Wang - 2 Vera Wang - 1 +28 Vera Wang - 3 Celebrity Ova žena svima je godinama pravi misterij, evo što to toliko intrigira sve koji vide njezine fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene