Wow!

Prepoznajete li ovu sportašicu? Skijaška odijela zamijenila je seksi badićima, a sad je često mijenjaju i s jednom glumicom!

Lindsey Vonn - 2 Lindsey Vonn - 2 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn - 3 Lindsey Vonn - 4 Lindsey Vonn - 6 Lindsey Vonn - 5 Lindsey Vonn - 7 Lindsey Vonn - 8 Lindsey Vonn - 1 Lindsey Vonn i Diego Osori - 3 Lindsey Vonn i Diego Osori - 2 Lindsey Vonn i Diego Osori - 1 +0 Lindsey Vonn - 2 Galerija

Bivšu skijašicu Lindsey Vonn navikli smo vidjeti u skijaškom odijelu i na hladnoći, a sportašica se sada skinula u kupaće kostime te pozirala za jednu kampanju.

Bivša skijašica Lindsey Vonn godinama je obarala rekorde u skijanju u jakoj konkurenciji, a navikli smo je vidjeti u skijaškim odijelima i na velikoj hladnoći sa skijaškom kacigom. 37-godišnja sportašica sada se odlučila na malu promjenu pa je skijašku opremu zamijenila ljetnom te odjenula kupaće kostime za potrebe fotografiranja za jednu marku badića.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: AFP) Najseksi skijašica Teško je vjerovati da su ovu ženu posramljivali zbog izgleda, sad se s hejterima obračunala u sićušnom bikiniju

Lindsey, koju zadnjih godina uspoređuju i sa Sharon Stone, pozirala je u bazenu u raznim kupaćim kostimima te pokazala svoju zavidnu isklesanu liniju koja je rezultat brojnih treninga za skijanje.

Da joj dobro ne ide samo skijanje već i modeling, pokazala je sada, a u fotografijama možete uživati u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Iako možda zvuči nevjerojatno, Lindsey je često bila na meti kritika upravo zbog fotografija u badićima koje često voli objavljivati na društvenim mrežama. Dobila je kritike da je premišićava, no ne krije koliko je ponosna na svoje tijelo i formu, na kojoj je naporno radila.

"Možete me osuđivati ako želite, no ja sam jako puno radila u teretani i brinula se o sebi, pa ću objaviti nekoliko fotki u bikiniju jer sam ponosna na sebe", napisala je jednom prilikom uz fotografije u žutom minijaturnom bikiniju s tangicama koje je objavila na Instagramu.

Zato je jednom prilikom i prozvala sve koji su je posramljivali zbog toga te je tada priznala kako su je ružni komentari povrijedili.

"Nedavno sam objavila puno fotki u badićima, što je puno strašnije nego što se čini. Čak i kao sportašica ne mogu se obraniti od okrutnih komentara i medijskih napisa o svom tijelu i priznajem da me to često boli. Ja sam normalna osoba i ponekad, kad se pogrbim, trbuh mi nije ravan, na stražnjici imam celulit i ne popunjavam baš najbolje gornji dio svojeg kupaćega", objasnila je.

Lindsey je 2020. godine okončala zaruke i vezu s hokejašem P.K.-om Subbanom i o njezinom se ljubavnom životu nakon toga malo znalo. Prije njega bila je u braku s kolegom skijašem Thomasom Vonnom, od kojeg se razvela nakon četiri godine braka i zadržala je njegovo prezime, a imala je i romansu sa slavnim igračem golfa Tigerom Woodsom.

Sada je u vezi s glumcem Diegom Osorijem, a par je viđen u svibnju ove godine na romantičnoj večeri u Miamiju.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Fonda - 9 Jane Fonda - 20 Jane Fonda - 19 Jane Fonda - 18 +14 Jane Fonda - 17 Celebrity Slavna glumica objavila da boluje od rijetke vrste karcinoma, otkrila kako se osjeća: ''Rak je učitelj...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump - 1 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump - 4 Ivanka Trump - 6 +5 Ivanka Trump - 5 Celebrity Miljenicu bivšeg američkog predsjednika paparazzi ulovili u suzama, nedavno je javnost saznala i o bolesti njezina supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene