Ali se potrudio

Njegova faca sve govori: Slavni glumac teško popratio tempo i trening 25 godina mlađe djevojke

Liev Schreiber (Foto: Getty Images) Liev Schreiber (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber (Foto: Getty Images) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) +0 Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Galerija

Liev Schreiber i Taylor Neisen snimljeni su kako trče ulicama Venice Beacha, gdje su se nedavno preselili iz New Yorka.

Američki glumac Liev Schreiber i njegova prelijepa djevojka Taylor Neisen navikavaju se na svoj novi život u sunčanom kalifornijskom Venice Beachu, gdje su se preselili iz užurbanog New Yorka.

Pogledaj i ovo Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) sve za ljubav Nabija formu zbog 25 godina mlađe cure koja je bila dadilja njegovoj djeci, pokušava držati korak s njom

Vijest o preseljenju nedavno objavio je Daily Mail nakon što se par preselio u trendi stan pokraj mora, i to taman prije nego što se i SAD-om počela širiti pandemija koronavirusa. Tako su 27-godišnja Taylor i 52-godišnji Liev snimljeni kako zajedno trče svojim susjedstvom, pri čemu je ona pokazala zanosnu figuru u užim odjevnim kombinacijama.

Bivša miss Južne Dakote bez problema je odradila trening, dok je, čini se, njezin 25 godina stariji dečko imao manjih problema s dahom i održavanjem tempa, u čemu ga je odalo i crvenilo u licu.

Liev i Taylor u vezi su od 2017. godine, nakon što se on razveo od bivše supruge, inače slavne glumice Naomi Watts, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima zbog dvojice sinova koje zajednički odgajaju.

"Liev i ja oduvijek smo znali da djecu moramo staviti na prvo mjesto i da ćemo se, bez obzira na sve, međusobno poštovati i brinuti jedni o drugima, za dobrobit naše djece. "Jednostavno želimo jedno drugome najbolje i naše je prijateljstvo sada bolje nego ikada prije", izjavila je Naomi prošle godine za Harper's Bazaar.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene