Vratili i prstenje!

Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda

Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Shia LeBeouf i Mia Goth snimljeni su zajedno dvije godine nakon što su predali zahtjev za razvod braka.

Slavni glumac, s titulom zločestog holivudskog dečka 33-godišnji Shia LaBeouf i njegova bivša supruga, 26-godišnja glumica Mia Goth viđeni su kako izmjenjuju poljupce u jednom od parkova u Pasadeni, a o pomirbi bivših supružnika sve govori i njihovo vjenčano prstenje koje ponovno nose na rukama

Pogledaj i ovo showbuzz Ne odustaje Problematičnom mužu vratila se dvije godine od rastave, a treninga se ne odriče ni u kojim uvjetima

Par je sjedio na klupi, ljubio se i nježno dodirivao, a Shia je pokazao i svoj goli, tetovažama prekriven isklesani torzo, nakon što su se zajedno dobro rasploženi otputili na trčanje i vožnju biciklom. Bilo je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti, nakon što je Shia sve zbunio pojavivši se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara s vjenčanim prstenom na ruci jer su svi bili uvjerni da je razveden čovjek i kako je priča između njega i Mije odavno završila.

Fotografije para pogledajte ovdje.

On i Mia upoznali su se 2012. godine na snimanju filma "Nimfomanka", gdje su se zaljubili i počeli vezu. No ruže im nisu dugo cvjetale i njegovo problematično ponašanje dolazilo je sve više do izražaja, isto kao i ovisnost o alkoholu i drogama. U lipnju 2015. godine u Entertainment Tonightu objavljen je video u kojem jasno govori kako bi najradije ubio djevojku Miju, i to građanima jednog njemačkog grada koje je sreo u šetnji, nakon što su se žestoko posvađali. 2016. godine vjenčali su se u Las Vegasu, što je on potvrdio u showu Ellen DeGeneres nekoliko tjedana kasnije, no prema zakonu države Nevada njihov brak navodno nije bio legalno sklopljen.

Krajem 2018. godine Shia je snimljen u društvu britanske glazbenice FKA Twigs nakon što su zajedno glumili u filmu "Honey Boy", a prema pisanju magazina People, dva dana kasnije, Shia i Mia su predali papire za razvod.

"Shia i Mia ispunili su zahtjev za razvodom. Rastali su se u prijateljskim okolnostima i svi detalji oko razvoda neće biti objavljeni u javnosti", izjavio je tada njihov glasnogovornik.

No Shia i FKA prekinuli su u lipnju 2019. godine i to zbog navodno prezaposlenih rasporeda. Nakon toga on je viđen u društvu nepoznate brinete, a zatim je kratko izlazio i s Rebecccom Schwartz.

Shia je nedavno u Pasadeni kupio vilu uređenu u mediteranskom stilu, koja prema pisanju LA Timesa ima 4 spavaće sobe, 4 kupaonice i dizalo, a obzirom na najnovije fotografije iz njegovog grada, čini se kako u novom domu neće živjeti sam.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Mišerić objavila fotografije iz bolničkog kreveta pa sve zabrinula: "Doma smo, nema panike"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene