sad su sretniji nego prije

Leonarda Boban osvrnula se na prekid sa Zvonom: "Stjecajem okolnosti smo se malo razdvojili, ljubav nikad nije bila upitna"

Leonarda Boban Leonarda Boban Ivana Grgic/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 2 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 4 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 In Magazin: Leonarda Boban - 1 In Magazin: Leonarda Boban - 2 In Magazin: Leonarda Boban - 3 In Magazin: Leonarda Boban - 4 In Magazin: Leonarda Boban - 5 Leonarda i Marta Boban +15 Leonarda i Marta Boban Galerija

Leonarda Boban otkrila je kako izgleda njezin brak sa Zvonimirom nakon pomirenja.

Početkom godina javnost je obradovala je vijest o pomirenju jednog od nekoć omiljenih parova, Zvonimira i Leonarde Boban.

Sada je Leonarda otkrila detalje iz njihova braka nakon pomirenja, a progovorila je i o raskidu.

"Mi smo ponovno zajedno s tim da ljubav nikad nije bila upitna. Stjecajem okolnosti smo se malo razdvojili i sad uživamo više nego što smo prije razdvajanja. Djeca nam se malo rugaju. Smiju nam se da se ponašamo kao tinejdžeri, a mi se tako i osjećamo", ispričala je Leonarda za Story.

S obzirom na to da je Zvone nedavno dobio novi posao u Italiji, Leonarda je otkrila i hoće li obitelj zbog toga otići iz Hrvatske.

"Samo kao turist. Italija mi je u srcu, pogotovo Milanu, ali smo tu u Zagrebu Zvone i ja, a pogotovo djeca, stvorili neko naše gnijezdo. Zagreb je naša oaza, i obiteljska i prijateljska, kompletan način života ovdje smo prilagodili sebi", rekla je.

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir iznenadili su javnost kad su u svibnju 2021. objavili da su odlučili živjeti odvojeno, nakon 30 zajedničkih godina, no ipak nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

Dok su bili razdvojeni, Leonarda je jednom prilikom progovorila o Zvonimiru za IN magazin pa sve zbunila kad ga je nazvala mužem.

"Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče djece, to smo sve skupa uklopili u jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar", rekla je tada Leonarda.

"Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa!" dodala je.

Zvonimir je u međuvremenu bio u vezi s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Par zajedno ima petero djece, od kojih su četvero posvojili. Prvo dijete, kćer Mariju, supružnici Boban su posvojili krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Zatim su posvojili i blizance Martu i Rafaela, a 2009. godine postali su biološki roditelji djevojčice Ruže.

Pogledaji ovo Leonarda Boban inMagazin Leonarda Boban otkrila tajnu obnovljene bračne sreće s legendarnim Vatrenim, nije uvijek bila idila: ''Pa si ti misli!''

Pogledaji ovo Leonarda i Marta Boban Celebrity Bračni par Boban svojih petero djece inače skriva od javnosti, no sada se Leonardi u izlasku pridružila kći!

Pogledaji ovo Leonarda Boban Celebrity Leonarda Boban nakon pomirenja sa Zvonom iznenadila velikom promjenom za koju je bome trebalo hrabrosti!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +29 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari otvoreno o preslatkoj kćeri i braku koji je posljednjih mjeseci tema medija: ''Kad si 20 godina na sceni, neke stvari poželiš čuvati za sebe...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 +25 Indira Levak - 5 inMagazin Indira Levak priznala s kojim se porokom ne može izboriti: ''U posljednje vrijeme to mi tako smeta...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene